If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
filtrul Mann pentru logan DCI deschide supapa de by=pass la 2 bari fata de cel pentru benzinare care deschide la 1.3
fluxul marit de ulei ajunge mai tarziu la motor
Asa o fi la Mann.
La Purflux cum e?
Eu chiar nu-mi fac griji, martorul de la ulei se stinge normal.
Auzisem de careva care a mers 38.000 de km cu un schimb de ulei, de era tarana inauntrul motorului si culmea, tot mergea motorul. Benzinarul de 1.4 e ca Terminator , nu-l poti termina cu una cu doua.
Benzinar de Ford Ka, nici un fel de schimb de ulei pana pe la 80.000 km, doar completat de madam cu ulei din reprezentanta, nu stiu marca In interior era NAMOL dar motorul mergea normal, merge si acum
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Pacat ca nu mai am cutia de la filtrul ala Purflux, teoretic de dci. Pe cutie scria: pentru Logan 1.4 mpi, 1.6 mpi, 1.5dci.
O sa trec pe la vreun magazin.
Supapa de by pass functioneaza doar in conditii extreme cand elementul filtrant este foarte colmatat sau cand uleiul este foarte gros de la frig, atunci ca sa nu perforeze elementul filtrant sau sa il deformeze supapa de bypass se deschide si uleiul sunteaza elementul filtrant. In functionarea normala uleiul trece prin elementul filtrant.
Francezul si nu numai el cauta sa reduca costurile, deci unde merge filtru mai mic pune mai mic, implicit mai ieftin.
Am niste muncitori acasa si unul din ei vine cu un Golf 2 diesel 1.6 aspirat. Merge cu acelasi ulei de vreo 30.000km, i-am zis ca prima oara cand scot 300V din motor il pun in bidoane si il dau lui sa il schimbe macar cu ala Ce-i drept nu mai tin minte exact dar parca mi-a zis ca totusi a mai schimbat odata doar filtrul.
Off : Pt Soran : cel mai probabil muncitorul nu prea isi cunoaste masina , la Golf 3 nu exista motorizarea 1.6 diesel , ci doar 1.9 diesel TD, TDI sau TDI. El ori are Golf 2 , care intr-adevar are 1,6 diesel , ori are benzina de 1.6.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment