If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu sunt posesor de Logan (deocamdata), dar dupa parerea mea singurul ulei din gama premium (din cele mentionate in sondaj) este Motul.
Curios este ca nimeni nu a mentionat pana acum de Liqui Moly, un ulei fabricat doar in Germania (nu la Timisoara-Aral sau la Bucuresti-Mobil).
S-auzim de bine!
Sunt curios daca a pus cineva Sustina 5w30 in 8v. Pe site nu zice nimic de normele ACEA, decat API si ILSAC iar de 5w40 nu stiu ce sa zic, pe eneos.us in gama sustina nu sunt decat 0w50 si 5w30.... mai e si 0w20, am uitat de el.
Am gasit pana la urma toata gama Eneos pe eneos.eu dar fisa tehnica deloc.
Cer motoarele de Logan norme RN si nu stiu eu sau iar incepem sa ne uitam dupa cai verzi pe pereti cand nu este cazul ?
La 120 lei / 4 litri de Eneos 5W30 este foarte ok, raportul pret calitate fiind chiar bun si la cat de slab mediatizat este la noi nu cred ca se apuca cineva sa il fabrice in beci.
Exista doua sortimente Eneos 5w30: Premium Hyper si Sustina. Linkul pentru Premium Hyper este:http://www.noeu.jx-group.eu/product/index.html
Eneos Premium Hyper 5w30 are: API SM, ACEA A3/B3/B4/C3 (116 ron 4L)
Eneos Sustina 5w30 are: API SN/RC numai ca asta este 221 ron la 4 Litri.
Eu il vreau pe primul ca nu fac multi km si nu o forjez mai mult de 4000 rot/min. la schimbarea treptelor.
Astazi am cumparat bidon de 4L Eneos Premium Hyper 5W30 la 116 ron direct de la distribuitorul pentru Romania, locatia Pipera nr.44, este foarte usor de ajuns la ei, de la statia metrou Aurel Vlaicu spre permise auto, imediat dupa intersectia cu Barbu Vacarescu. Eu zic ca este mult mai sigur sa cumperi de la un distribuitor care apare pe lista producatorului.
Da, i-am sunat astazi si au spus ca au pe stoc Eneos Premium Hyper la bidon de 4L (exact atat intra la 1.2 16v) la pretul 116 ron. Acum am gasit pe net si fisa tehnica care arata valori peste Elf Evolution SXR 5w30, apropiate de Mobil 1 ESP 5w30. Eu vad un produs calitate/pret extraordinar.
in ce sens?
intre elf si mobil care e mai bun? elf-ul vad ca are ACEA A5 iar mobil-u A3, in rest sunt la fel.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment