Am schimbat si eu uleiu zilele astea am mers la ei la reprezentanta si mi-au recomandat aral 10w40 si l-am luat 90ron 4 litri.
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Pana acum am folosit Elf si Aral de tipul 5w40. Am fost multumit cu ambele, dar parca Aral ar fi un pic mai bun, adica parca acel zgomot technologic de la relanti se aude mai incet.
Oricum nu vad de ce sa treci de la 5w.. la 10w.. de la sintetic la semisintetic, sinteticul este mai bun si unele surse nu recomanda schimbarea de la sintetic pe semi sau viceversa!
Comment
-
Mobil 1 .. schimb facut la 70.000 .. respectiv a doua ora la 145.000 .. dar cred ca a treia oara voi folosi niste ulei de prajit cartofi .. am o presimtire .. ca voi avea mai multa forja si voi putea sa-i dau carbuni .. la max =)Nu conteaza unde ajungi .. ci calatoria pana acolo ..
Comment
-
Originally posted by Octavian___32 View PostAi spus 175 lei 4 litri.
N-am ce face cu 4 litri, 3 litri e OK.
Cu 25 lei iau si filtrul de ulei.175 de lei 4 litri si un cupon de reducere de 10%.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Originally posted by shogwn View Postvalvoline 10w-40 durablend cu schimburi la cca 12000 de km.reviziile facute de mine
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostAm zis adica chiar 157,5 ron daca erai mai atent. In fine daca preferi sa dai 160 de lei pe 3 litri treaba ta. Litrul ala in plus il pastrezi pentru urmatorul schimb, il dai unui amic cu un 16V etc.
Cuponu ala de reducere banuiesc ca trebuie sa mai cumperi ceva din magazin.
Comment
-
Ieri am trecut prin carrefour militari, n-am intrat pe raionul auto ca nu am avut timp dar in trecere am vazut ca pe eticheta de sub bidonul de M1 ESP Formula de 4L scria 169 lei. Nu stiu sigur daca ala era pretul corect sau era vreun bidon pus aiurea, in orice caz, daca ala era pretul inseamna ca s-a ieftinit oloiu de motor? O fi contrafacut? O fi Dacia Oil 5w30 in loc de M1
Comment
-
Un filtru de ulei
Atfel n-are rost.
Mai e foarte buna oferta la 4 litri, dar cum am spus, eu cu maxim 140 lei iau 3 litri de ulei si cu 25 iau si filtrul de ulei.
Nu-mi trebuie cupon de reducere, cu virgula care defapt tot trebuie sa cumpar ceva din magazin.
Adica pentru scopul propus tot 175 lei dai...asta ca sa nu uitam de ce am plecat de acasa.
Uite un exemplu (sa nu se considere reclama) sunt de la mine din Arad, la o aruncatura de bat de casa mea. Sunt de ani buni pe piata, ii cunoaste lumea, nu se pune problema de smecherii.
Comment
Comment