Recent achizitionat; acesta e uleiul pe care il voi pune la urmatorul schimb(gama importata din Franta)
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
-
Exista o gama de ulei Elf care este adusa din Franta(s-a tot discutat chiar pe acest topic, parca ); eticheta de pe spatele bidonului precizeaza asta si e diferita de cel produs la Total Lubrifin; e un picut mai scump decat cel produs la Brasov.
@ Vitriol
Da.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Eu am vrut Elf, varianta importata din Franta in defavoarea celui fabricat la Brasov si asta am cumparat; din cate inteleg ar fi fabricat in luna 07/2012.
@NDL
Mai concret, te rog; un exempu de full la 32.4lei/l; altfel voi spune ca ai postat doar ca sa fie.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Are cineva cunostinta despre uleiurile de la Lukoil, mai exact Lukoil Luxe SAE 5w40? Scrie ca e full sintetic si are urmatoarele specificatii:
Nivel de performanta: API SM/CF
ACEA: A3/B4-08
Aprobari: Mercedes Benz MB 229.3, Porsche A40, Renault RN 0700/0710, BMW LL-01
Indeplineste cerintele: BMW Longlife-98, Opel GM-LL-B-025, Volkswagen VW 502 00 / 505 00 RN0700/ 0710
Am primit 4l la promotia lor si ma gandeam daca sa-l bag sau nu, avand in vedere ca nu cunosc pe nimeni care sa aiba acest ulei in motor. Pana acum am folosit numai Castrol Edge 0w-40 de care sunt foarte multumit.
Comment
-
Poti sa-l bagi ca doar nu sughita motorul, dar personal nu l-as tine prea mult in motor (max 7-8000 km).
Are o prezentare ambigua si asta nu da bine (cel putin in ochii mei ) )
Vascozitate cinematica la 100 grC intre 12,5 si 16,3...adica cum vine asta? Cum da domnu??
Cenusa de sulf de asemenea este peste toate uleiurile 5W40 (1,5 fata de 1-1,2 la restul)
Indice de vascozitate foarte slab in comparatie cu celelalte (140 vs 170-180).
E slabut, nici nu ai ce sa compari cu un EDGE 0W40.
Comment
-
Originally posted by andreyi View PostDe ce vrei sa treci la Elf, parca foloseai Castrol Edge..Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostEu am vrut Elf, varianta importata din Franta in defavoarea celui fabricat la Brasov si asta am cumparat; din cate inteleg ar fi fabricat in luna 07/2012.
@NDL
Mai concret, te rog; un exempu de full la 32.4lei/l; altfel voi spune ca ai postat doar ca sa fie.
si de unde 32,4 ?! eu vad ca e vreo 40 de lei daca ai dat 160 pe bidon. eu n-am vazut elf evo la 5 litri.
Comment
-
NDL-ule atunci cand ai spus asta
si eu tot asta il folosesc.
eu n-am vazut elf evo la 5 litri.
Inca odata imi confirmi ca postezi doar la intamplare, ca sa te afli in treaba.Last edited by IancuMIC; 27 October 2012, 17:28.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment