azi am luat castrol edge 5w40 turbo diesel...dar mi se pare cam apos...asa este el?
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
da, asa e el subtire... si eu m-am speriat prima data cand am luat castrol in comparatie cu dacia oil, si parca mananca si nitzel din el dar nu intr-atat cat sa-ti faci griji...Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Originally posted by slim_daddy40 View Postazi am luat castrol edge 5w40 turbo diesel...dar mi se pare cam apos...asa este el?In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Salut colegii eu la ultimul schimb i-am pus Elf Excellium 5w40(motor 1.4 Mpi),citind pe aici mai multe opinii am observat ca multi recomanda Elf Evolution SXR 5W40 pe care cred ca am sa il si folosesc la schimbul care trebuie sa-l fac acum.alte recomandari mai bune are cineva?
Comment
-
Originally posted by jayplay View PostSalut colegii eu la ultimul schimb i-am pus Elf Excellium 5w40(motor 1.4 Mpi),citind pe aici mai multe opinii am observat ca multi recomanda Elf Evolution SXR 5W40 pe care cred ca am sa il si folosesc la schimbul care trebuie sa-l fac acum.alte recomandari mai bune are cineva?
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostTreaba e ca nu eu am verificat, ca as fi zis ca sunt idiot si am pierderi de memorie, ci un coleg din LCB. Chiar mi-a aratat ca joja era la maxim... Si mai erau vreo 5 in jurul masinii atunci.
Probabil masina nu era intr-un loc perfect plat si a aratat eronat joja. Sunt destule situatii in care avem un "fals plat" care ne creeaza o iluzie optica. E greu de crezut ca a mancat asa mult intr-un timp atat de scurt.sigpic
Comment
-
Am si eu o problema care ma macina de mult timp.La schimbul de ulei care l-am facut anul trecut la o cunostinta mi-a bagat tot bidonul de 4L in motor eu nestiind de chestia asta la momentul respectiv.Imi poate spune cineva daca afecteaza motorul ca am mers 1 an si ceva asa?
Comment
-
Deci ai mers cu masina un an de zile si n-ai verificat niciodata joja? Stiu ca nu e bine sa depasesca nivelul maxim dar nu stiu dece. Dar dece iti mai faci probleme acum cand deja ai mers cu ea asa, mai scoti din el si asta este, de obicei lumea intreba asa ceva dupa 1-2 zile de la schimb, nu dupa un an.
Comment
Comment