...si am vazut cu ochii mei, Logan de Politie, cu 586.000 km, motorul original...
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Nu e de joaca nene, era foarte serios omul, "punem totul original, cand se schimba distributia atunci se face revizia, aia e revizie!!" ... phahahahaaa)) sunt incredibili.
Comment
-
Ala ori era un idiot, ori nu stia ce vorbeste, ori avea chef de caterinca.
Toate masinile alea de politie (la Logan ma refer) sunt cumparate in leasing operational. Adica in rata pe care o plateste statul roman firmei de leasing, sunt incluse si reviziile (manopera + consumabile).sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
@Alex: Posibil si cum zici tu, dar la mine in oras, cel putin cat masinile sunt in garantie, reviziile se fac regulat + ITP anual, fiind autospeciale.
@vitriol: nu prea mai sunt multe masini in leasing. Cele cu numar MAI ***** sigur nu mai sunt, posibil doar cele cu B ** xxx.Last edited by Niki; 31 December 2012, 14:24.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
nu radeti ca am vazut o masina de primarie in prahova la care se mersese tot in jur de 60 000 km tot cu un schimb+completari de ulei din ce imi zicea comunitarul care mergea cu ea. era 100% sigur ca "e ulei de 60 000". 1.4 mpi . Fusese masina de senat.
Comment
-
Din pacate sunt adevarate povestile astea.
Am si eu masina de rds (digi mama ma-sii) dizal, schimbul de ulei se face undeva intre 30 si 40000 km, s-a mers si 40000 km cu un schimb de ulei...
Completat asa din cand in cand.
Forja cata incape (zilnic 500-700 km, tot timpul cu 3-5 persoane si echiament, portbagaj plin) masina la ultima intalnire avea ~400000 km fara injectoare schimbate, turbina picata.
Foarte ciudat )))
Comment
Comment