Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Deci vad recomandate 5/10/15 w40 sau 5/15 w50 cu respectarea ACEA B2, B3 sau B4 sau API CF.
Mobil1 0w40 turbodiesel
According to ExxonMobil, Mobil 1 Turbo Diesel 0W-40 is of the following quality: 0W-40
API CFMobil 1 Turbo Diesel 0W-40 meets or exceeds requirements of the following industry specifications:
ACEA A3/B3
ACEA A3/B4
Comment
-
carnetul ala de intretinere recomanda uleiurile cu aprobarile respective dar si cu vascozitatile alea;
adica recomanda un ulei ce are si norma si vascozitatea scrisa de el
parerea mea e ca un ulei mai subtire la rece nu va face niciodata rau unui motorDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Pai tot asa si la benzina, nu apare vascozitatea 0w40. Si imi e foarte greu sa cred ca nu e potrivit pentru benzinar, un 0w40.
Uleiul Mobil 1 0W-40 are o gamă extrem de largă de protecţie la temperaturi scăzute cu 0W până la temperaturi înalte cu 40 si este recomandat pentru a fi folosit in loc de orice 5W-40
Aprobat pentru VW Turbo Diesel Intercooled si orice motor TDI care nu necesita un 5W-30 sau 0W-30
Comment
-
Am vrut si eu la un moment dat sa bag Mobil 1 0W40 TurboDiesel, dar cand am vazut ca nu e recomandat 0W40, am renuntat.
Referitor la benzinare, in carnetul de la Logan e recomandat printre altele si 0W30, 0W40.
Precizez ca Loganul e euro 5 (iunie 2012), iar Symbolul e euro 3 (noiembrie 2005), deci posibil sa difere recomandarile si functie de norma euro/ generatia motorului.
PS. Daca folosesti Mobil 1 0W40 T.D. sa ne spui si noua impresiile tale.
Comment
-
Referitor la benzinare, in carnetul de la Logan e recomandat printre altele si 0W30, 0W40.
PS. Daca folosesti Mobil 1 0W40 T.D. sa ne spui si noua impresiile tale.
eu am acum 0w40TD in DCI si nu sughita deloc
La urmatorul schimb raman tot la mobil1 0w40 sau Motul.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostPai tot asa si la benzina, nu apare vascozitatea 0w40. Si imi e foarte greu sa cred ca nu e potrivit pentru benzinar, un 0w40.
................................
La mine e trecut si 0W40 (e 5W30, 5W40, 5W50, 0W30, 0W40, 10W40)
Originally posted by SYL40 View PostAm vrut si eu la un moment dat sa bag Mobil 1 0W40 TurboDiesel, dar cand am vazut ca nu e recomandat 0W40, am renuntat.
....................
Spre exemplu in unele editii (la mine spre ex) spune clar ca NU se baga 15W40 in bezinare, la tine in carnet apare ca se poate baga...
Comment
-
Originally posted by SYL40 View PostReferitor la benzinare, in carnetul de la Logan e recomandat printre altele si 0W30, 0W40.
Si Loganul nu are acelasi motoare benzinar ca la Clio, unde nu apare la recomandari 0w30 si 0w40, conform scanului pe care l-ai atasat?Last edited by IancuMIC; 3 July 2013, 13:03.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Elf-ul, Evo 5w40, a fost un ulei perfect, din punctul meu de vedere, chiar eram decis sa continui cu el, dar am primit oferta cu Mobil-ul asta si am zis ca na, hai sa-l schimb; oricum eram decis sa scurtez nr. de km. la care sa fac schimbul (ultimul a fost facut dupa ~15.000km).
Da, am facut in ~8 luni, 10.000km.Last edited by IancuMIC; 3 July 2013, 22:47.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment