Dan viteza e hopeless
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
-
Eu azi am constatat că, deşi credeam că am 8000 km cu M1 5W30 ("artimetica", bat-o vina!), am în realitate 12000 km. Deci i-a venit vremea. Cum între timp preţul la M1 0W40 s-a mărit, deşi săptămâna trecută era la acelaşi preţ cu M1 5W30, am optat pentru a cumpăra 3 l din cel din urmă, fiindcă mai aam aproape 1 litru de la schimbul anterior. Şi, cum maşina a mers ireproşabil şi foarte silenţios, deocamdată rămân la M1 5W30. Poate la schimbul următor o să trec şi eu la M1 0W40.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Originally posted by ursamajor View Post........................... am optat pentru a cumpăra 3 l din cel din urmă, fiindcă mai aam aproape 1 litru de la schimbul anterior. Şi, cum maşina a mers ireproşabil şi foarte silenţios, deocamdată rămân la M1 5W30. Poate la schimbul următor o să trec şi eu la M1 0W40.
Eu am trecut pe 0W40 fara un motiv anume, am fost doar curios.
Comment
-
La ultima revizie am bagat Castrol 10w40, nu stiu ce a fost inainte in motor. Dupa ce am facut 10000 de km am schimbat uleiul si era putin peste jumatate.
Nu mai stiu exact daca a fost la maxim sau sub maxim cand am bagat prima data. Acum, am bagat iar Castrol 10w40 si o sa stau geana pe el sa vad cand incepe sa scada.
Pana acum am 1000 de km facuti...
Per total sunt multumit, la logan din cate vad se pupa bine uleiul, in schimb la cealalta masina care o mai am e dezastru acelasi ulei. A mancat pe joja jumatate de la maxim in 4000 de km....si am turnat aproape 500 de grame.
Cred ca o sa trec la Mobil ori Motul...Last edited by TazMan; 14 July 2013, 15:59.
Comment
-
Comment