Am auzit de la un prieten din C-ta ca la un magazin in zona podului (km 4-5) baietii au ulei in bidoane mari de tabla si la cerere ambaleaza acelasi ulei in recipiente de cat vrei, 1, 4, 5 litri, orice marca ... A doua chestie e ca legislatia obliga ca orice produs comercializat in Romania trebuie sa aiba pe eticheta specificatiile si in limba romana.
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Verifica bine, din auzite se aud multe. Ii cert ca manarii de fac.
Tot asa de bine poate sa vina ulei vrac si se imbuteliaza acolo la bidoane mici.
Eu vad cum se importa Valvoline, Castrol/BP in tara (firma unde lucrez e transportatorul) sunt in butoaie de 200 litri, desigur si la bidoane de 20, 5, 4, 1 litru.
Comment
-
Daca stii sigur (eventual mai investigheaza) ar trebui sa iei masuri, trimite-le organele de control pe cap.
Asta e una din problemele noastre (nu spun a ta, asa in general) nu reactionam pt ca oricum toata treaba e de rahat la noi.
Fara legatura, eu am reactionat (din pacate nu pana la capat)la un butic de covrigarie cand am vazut-o pe una cum isi baga degetele-n gura si culegea susan din cosu de cornuri.
Stateam in masina in fata buticului, nu era nici un cumparator in momentu ala, a crezut ca nu e vazuta.
N-ai vrea sa stii ce scandal s-a iscat (din pacate n-am reusit sa o filmez), ea ca nu, eu ca am vazut si am martor (mai eram cu cineva) au mai venit vreo 3 clienti intre timp, au inceput si aia sa comenteze )
Finalizarea nu o cunosc, cert e ca pe pitipoanca aia nu am mai vazut-o acolo la butic nici in ziua de azi.
PS: si nu mai iau cornuri de acolo ) scuze de offtopic.
Comment
-
Ai dreptate, asta e marea noastra greseala...ca nu luam o atitudine sanatoasa fata de acesti "comercianti", ne multumim sa nu mai cumparam de la ei si , gata, cica am rezolvat problema. Oricum n-am mare incredere nici in organele de control ... Cred ca o publicitate negativa face mai mult.sigpic
Comment
-
amestec uleiuri in motor
Originally posted by HAIDUC View PostSalut!La motor 1.6benzina folosesc ulei Elf 5w40.Ar fi grav ca in completare sa pun ulei Daciaoil 5w30 tinand cont de faptul ca mai am de anul trecut1l intr-un bidon sigilat si nu ar mai trebui sa cumpar?
Comment
-
S-a blocat motorul
Nici daca punea saramura in completare nu bloca motoru, incredibil cate povesti mai debiteaza si mecanicosii.
La nevoie se poate completa cu alta vascozitate 0,3-0,5 litri, dar cum spunea si colegu maisus, nu costa o avere 1 litru de ulei.
Comment
-
Pai de exemplu pe Amsoil 5W40 este si specificat: "Compatible with petroleum and synthetic motor oils".
Comment
Comment