acum elf-ul se numeste elf evolution 900 sxr. adica a aparut acel 900 in denumire.de la ce provine,nu stiu.
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Acelaşi răspuns l-am primit şi eu de la dealer.
De altfel uite aici şi Comunicatul de Presă.
TOTAL ROMÂNIA, afiliată a grupului TOTAL, liderul European în rafinare È™i unul dintre cei mai mari producători de lubrifianÈ›i auto È™i industriali din România, reinventează una din mărcile sale de prestigiu. Gama Premium pentru autoturisme, denumită ELF EVOLUTION se comercializează acum într-un nou tip de ambalaj È™i beneficiază de o imagine grafică diferită de cea consacrată. Noile produse sunt special concepute pentru a respecta cele mai severe norme impuse de constructorii mondiali de autoturisme È™i de Standardele InternaÈ›ionale în vigoare.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostNu e de vina uleiul ca-ti trage greu motorul.
Ca o curiozitate, ELF EVOLUTION 900 NF are aprobare Renault? Ca vechiul Excellium parca nu avea.
Uitandu-ma in carnetul de intretinere am vazut ca cei de Bras mi-au pus Elf 5W40 Evolution (2009 - inca in garantie ) si ELF Excelium 5W40 (2011) un service multi marca din iasi....de aici alegerea catre ELF Evolution....
Masina nu a vazut decat ELF 10w40/5w40 - Evolution sau Excelium doar Caremil stie de care - ca le-a fost greu sa treaca tipul si marca la revizii, si de anul trecut Aral High Tronic 5w40.
Adrian
Comment
Comment