Iti dai seama ce ungere buna a avut.
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Ravenol 0w40 SSL dupa ~9.000km.
Pana la 15.000 nu intentionez sa-l dau jos.Attached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
@razvanamza: citeste putin despre pachetele de aditivi din uleiurile ''pentru motoare cu multi km''. Detergenti mai multi si aditivi care tocmai asta fac cu simeringurile, le ''umfla'' pentru a etansa mai bine. Consumul de ulei apare in primul rand din cauza simeringurilor de supapa. Cand incepe sa consume ulei de la uzura segmentilor/cilindrilor, cam poti sa-ti cumperi alt motor.sigpic
Comment
-
Da, intr-adevar, fata de un dCi e ca si nou.
Cei mai multi km. cu un schimb au insemnat ~15.000km. si niciodata nu am avut consum de ulei. Cred ca de data asta, Ravenolul va sta mai mult de atat in motor; e pacat sa arunci un astfel de ulei, mai ales ca 90% din km. efectuati sunt in afara localitatilor.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by razvanamza View PostSa stii ca ma uit pe joja in general aproape de termenul de schimb ulei. Nu am o rabla ordinara la care sa ma astept sa pape ulei, asadar nici nu verific..Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Originally posted by Ampt View PostFără supărare, dar în aproape 10.000 de kilometri tu nu te-ai uitat niciodată pe jojă?!
Comment
-
Eu am rămas în continuare fidel mărcii folosite de la al doilea schimb de ulei încoace. M1 5W30 ESP formula găsit la ~ 140 lei/4 l în Carrefour. Cu cel vechi am deja vreo 13-14000 km și de obicei îl schimb până-n 15000. Asta înseamnă că-l voi schimba în perioada următoare, fără a fi presat de timp.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
Comment