Originally posted by irinell24
View Post
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
[QUOTE=Ampt;1633637]Dacă ai fost mulţumit de Motul Excess 5W40 (nivel constant jojă, mers rotund, fără sunete suspecte în forje precum
N-am stres mare cu uleiul. Daca este schimbat la timp banuiesc ca toate tipurile sunt bune. Eu il tin de fel intre 12-15k. Pur si simplu am comandat niste consumabile dintr-un loc si il are pe stoc la 37 de lei. Nu mai sunt nevoit sa fac un drum in plus.
Comment
-
Pentru ca hotararea nu este luata inca. Eram curios si de parerea voastra. Uneori este bine sa tii cont si de parerea celor din jur. Cand ma refeream ca nu am stres ma refeream la faptul ca nu stau sa sap in arhive sa vad ce fel de ulei este. Tara de provenienta etc
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostProbabil ca ii sunt dragi aia de la reprezentanta, si-i viziteaza des chiar si de cand nu mai are masina garantie, adica de vreo 7 ani.
Nici eu nu m-as duce (la stilul meu de mers) mai mut de 7-8000 km.
Originally posted by einstein1984 View PostNu suna deloc bine 0W40 la rece, mai bine suna 5W40. Cel putin in motorul meu.
Cu Motul 8100 5W40 asta a fost un motiv in plus sa-l schimb la 8000 km, maraia foarte tare fata de Mobil 0W40 la aceiasi km rulati si temp similare.
Comment
-
Nu face nimic rau ca schimba uleiu la 7500 km. Sunt banii lui si daca poate, e ok.
Nici eu nu m-as duce (la stilul meu de mers) mai mut de 7-8000 km.
Ce nu inteleg e de ce face operatiunea la reprezentanta, de banii platiti acolo pe Dacia Oil ar cumpara un ulei mai bun. O fi vrut sa fie sigur ca Dacia Oil il cumpara original. Cu toate ca nu stiu cine si-ar bate capul sa falsifice uleiul ala.
Comment
Comment