Cu plăcere, când pot, ajut.
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Amintirea cu uleiul Texaco in 2005, cand am facut primul schimb, nu se impaca cu ideea ca Dacia Oil e produs de Elf.
In aceasta ecuatie Elf a fost adus ca facand parte din grupul Total,si de aici confuzia.Cred ca a fost si o strategie de marketing sa credem ca Dacia oil este de fapt ELF.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by ursamajor View PostÎntâmplător mai am vreo jumate de bidon de Dacia Oil. După primul schimb făcut la ei (după care am început cu Mobil), mi-a rămas şi l-am folosit pentru uns balamalele prin casă sau alte chestii de-astea. E foarte bun.
Pe bidoanele de dacia oil de acum scrie producator ''Total LUbricants Romania''.
Probabil la inceput au folosit texaco ,apoi au trecut pe total/elf/lubrifin
Comment
-
Vedetă mare bidonul ăsta! Să fac o licitaţie la Bursă? )Attached FilesSomnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Voila!
Si acum intrebarea: De ce si-ar baga TEXACO uleiul in bidoanele celor de la Total? Culmea mai si scrie pe bidoane ca e produs de Total lubricants Romania SA.
Acum daca stie cineva cand a incetat DACIA colaborarea cu Texaco si a trecut pe DACIA OIL produs de total , il rog sa ne lumineze. Eu din 2007 folosesc Dacia Oil si de pe atunci pe bidoane era trecut TOTAL ca si producator.
LE: Pe bidonul Dacia OIL postat de ursamajor scrie ACEEA A1, ori dacia oil de acum are norma ACEEA A5/B5.Last edited by crull; 28 November 2011, 23:34.
Comment
-
Pai nu s-a acreditat ideea ca Dacia oil ar fi acum Texaco.Asta a fost la inceput.
Eu personal am spus ca acum Dacia oil ar fi un produs de la Total;si daca privim ambalajele(care sunt identice)se pare ca asa este.Deci nu de la Elf.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
-
Originally posted by IancuMIC View PostPai nu s-a acreditat ideea ca Dacia oil ar fi acum Texaco.Asta a fost la inceput.
Eu personal am spus ca acum Dacia oil ar fi un produs de la Total;si daca privim ambalajele(care sunt identice)se pare ca asa este.Deci nu de la Elf.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Da .Scuze.ERA am vrut sa spun,pentru ca vorbeam despre cel din 2005;dar daca citesti si celelalte posturi ale mele, ai sa intelegi ce am vrut sa spun.
@alessandro
Chiar nu vezi asemanarea?Ciudat.De bidoane vorbeam ,nu de abtibild.Last edited by IancuMIC; 28 November 2011, 23:56.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment