aici am gasit informatia legata de cantitatea de zinc la uleiurile m1. dupa cum vezi, ei nu se feresc sa ofere publicitatii aceste informatii, in schimb, de la grupul total nu gasesc nimic asemanator, de asta nu-ti pot arata informatia. aia cu 2.9 recunosc ca am ramas cu ea de pe undeva de pe aici, in urma cu multe sute de pag cand nu eram sigur daca sa mai continui cu dacia oil sau nu si multi au spus ca are hths-u la minim
asa scrie si la mine in manual, sa pun a3/b4 sau a5/b5
la vascozitati imi pot alege eu din mai multe variante in functie de temperatura ambientala. uleiul pe care eu l-am pus se incadreaza perfect in recomandarea constructorului
nu zice nimic de api
dadusem mai mult un mail la vc pt a afla daca dacia oil e semisintetic sau sintetic iar ei mi-au spus ca e incorect sa judec uleiul dupa nu stiu de norme si mi-au bagat-o cu normele api si aceea si ca performanta unui unui se vede in cat de avansata e litera de dupa s, lasandu-ma sa inteleg ca pt logan s-a ales sl pt ca si masina e low cost
o alta chestie interesanta pe care am vazut-o in manualele de la renault (nu mai stau acu sa caut pt a-ti demonstra, daca ma crezi bine, daca nu, nu): mai intai recomanda uleiurile mai avansate adica norma sm/sn iar in absenta acestora sl. la dacia nu s-au mai obosit sa treaca asta
Comment