Ce Tip De Ulei Folositi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cu siguranta, da' tre' sa le si prinzi.
    io pana acum n-am mai prins la uleiuri, nici la cora, selgros, real, metro, carfur, auchan, mega image etc

Comment

• La 28 lei litrul M1 0W40 as lua si eu vreo 8 kg asa expirat cum o fi (si mucegai sa aibe)

Comment

• Pun pariu ca dacă mă duc în seară ăsta, nu mai găsesc, cel puțin nu la preț ăsta.

Comment

• Ahem . Eu am avut norocul sa pun ultima oara Total classic 5w40 - sintetic .
          Norocul pentru ca mi-am dat seama ca s-au facut 5 ani de atunci (si 20000 km)
          Nivelul l-am verificat din cand in cand si acum e ok , uleiul e murdar , maro inchis dar fluid . Cred ca daca aveam unul obisnuit acum era vaselina .

Comment

• totalu ala clasic expira in 3 ani! ) e semi sintetic

Comment

• Nu stiam ca e semi , dar e adevarat , pe eticheta scrie 3 ani (mai am bidonul nr4 plin pe 3 sferturi). Am trecut cam cu 1 an peste ce as fi facut daca eram mai atent ... Morala un ulei sintetic (sau semi) te fereste de povestile de groaza ca asta de aici

Comment

• La 1,4 mpi poti sa pui linistit doar 3 litri ca sa nu mai ramai cu bidoane pline pe 3 sferturi.

Comment

• Originally posted by cristi.... View Post
                  totalu ala clasic expira in 3 ani! ) e semi sintetic
                  cum adica expira in 3 ani ? in baia de ulei ?
                  pentru ca in bidon toate expira in 5 ani.
                  Last edited by B997NDL; 9 February 2015, 18:53.

Comment

• inca mai sunt multi care nu stiu ca uleiul se schimba ANUAL sau la nr de km.
                    Anual inseamna in fiecare an. DA? Chiar daca pe bidon nu e expirat
                    o/____\o
                    (i)
                    .........

Comment

• tu vorbeai cu mine ?! stiu ca se schimba anual, dar voiam sa vad ce vrea sa zica colegul cu cei 3 ani. adica daca e semi expira in 3 ani si daca e full in 10 ?!

Comment

• Originally posted by Ahernar View Post
                        ultima oara... s-au facut 5 ani de atunci (si 20000 km)
                        nu pt tine NDL. L ai pus la perle sau o fac eu ?
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

Comment

• Originally posted by Costi-bc View Post
                          nu pt tine NDL. L ai pus la perle sau o fac eu ?
                          1- merge la perle
                          2- chimia pe care o stiu eu zice ca totul e ok . Un pic cam nepoliticos cu motorul sa-i fac asa ceva dar in acceasi categorie e si exploatarea masinii zilnic de 5 km pana la job si inapoi (pe care eu nu i-l servesc , merg cu autobuzul - masina e pt weekend)

Comment

• Cred ca niciodata n-as tine un ulei 5 ani in motor si am inteles c-ai si 20.000 de km cu acest ulei ? iti bati joc de motor pe bune.
                            Last edited by prometheus; 9 February 2015, 20:11.
                            sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Originally posted by Ahernar View Post
                              chimia pe care o stiu eu zice ca totul e ok
                              si aici te contrazic. chimia pe care o stii o poti aplica pe motorul propriu , dar asta nu inseamna ca e buna. link ul ala de mai sus e foarte reprezentativ. asa e si motorul tau , doar ca nu e desfacut si din fabricatie e foarte rezistent . dupa km as zice ca e aproape nou oricum , dar de contrazis nu te contrazic eu , ci TOTI producatorii de vehicule si motoare si TOTI producatorii de uleiuri. daca tot nu esti convins , fa o proba de laborator al uleiului si apoi contrazice ma ca inca mai are proprietati de lubrefiere si racire.
                              o/____\o
                              (i)
                              .........

Comment

• Nu vreau sa provoc un flame dar am 8 ani si 40000 km = nu am pretentia sa depasesc 120000 cu el . Consumul e in parametri perfecti , la fel pe cb ca in primul an , nu fum nu zgomote .Btw mi-am adus aminte ca si berlina veche era tratata la fel (ulei la 3-4 ani dar putini km ) si n-am vazut depuneri sau probleme si nici macar nu era vb de ulei sintetic. Nr de Km conteaza .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google