elf nu am bagat niciodata. am avut numai dacia oil 5w30 timp de vreo 4 ani jumătate schimbat la 6-7 mii si o singura data la 11 mii (in primul an de viata) si de aproape 2 ani jumătate merg pe mobil 1 5w30 schimbat si asta tot de 2 ori pe an, pe la 6-7 mii, depinde cat fac vara, ca iarna merg mai putin. alt tip de ulei nu mai vreau sa incerc, e suficient si m1 5w30 pt a ajunge la 1 milion de km, cel putin teoretic )
de ce il schimb de 2 ori pe an? pai ca sa lucreze la capacitate maxima atat la intrarea in sezonul geros cat si in cel canicular
mie mi se pare silentios motorul cu uleiul asta, cu dacia oil era ok iarna dar vara se cam resimtea când era foarte cald, era cam zgomotos in depasiri.
orocum, e un ulei bun pt 5 mii de km, dupa aia incepe sa devina mai zgomotos (dacia oil)
de ce il schimb de 2 ori pe an? pai ca sa lucreze la capacitate maxima atat la intrarea in sezonul geros cat si in cel canicular
mie mi se pare silentios motorul cu uleiul asta, cu dacia oil era ok iarna dar vara se cam resimtea când era foarte cald, era cam zgomotos in depasiri.
orocum, e un ulei bun pt 5 mii de km, dupa aia incepe sa devina mai zgomotos (dacia oil)
Comment