Ieri am vazut în Auchan 110 lei la 4 litri si 35,xx la 1 litru. Ziceam ca pun Elf 5w40 cât e în garantie si pe urma Ravenol.
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Originally posted by prometheus View PostL-am luat din Carefura Braila cu 134 lei (bidon de 4L) cica era la pret redus chipurile.
Cel putin stiu de provenienta uleiului ca mai mult ca sigur este in regula + pot alege bidonul cel mai "proaspat" , asa online dai mai putin , insa provenienta indoielnica + nu-ti poti alege bidonul cu cea mai recenta data de fabricatie.
Comment
-
Originally posted by evilsheep View PostDe curiozitate.. A cumparat cineva M1 0W40 de la Emag? Au loturi vechi sau sunt cat de cat ok?Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Noua jucarie....ramane de vazut cum se comporta; am chef de teste
Pe cifre pare bine; sunt curios deoarece promite modificatori de vascozitate precum si 0% pierderi prin forfecare ( 0% shear loss)....Attached Files
Comment
-
Originally posted by Hirayama View PostNoua jucarie....ramane de vazut cum se comporta; am chef de teste
Pe cifre pare bine; sunt curios deoarece promite modificatori de vascozitate precum si 0% pierderi prin forfecare ( 0% shear loss)....
Ciferele nu mint.
Comment
-
Originally posted by i860 View PostFain ulei pacat ca Motul 300V este 50% mineral(hidrocracat) flash point 216 grade si pour poin -36.
Ciferele nu mint.
Habar nu ai ce inseamna si ce semnifica flash point...pune mana si citeste, ca mura-n gura nu vezi de la mine...
Pour point de -36 nu inseamna nimic....poate are ceva de gr 3 in el tocmai ca sa lege mai bine esterii si friction modifiers...
Cu grupa 4 nu putea sa lege esteri si restul in proportii mari...
Trebuiau sa te invete desteptii tai de dincolo ca gr 1-4 sunt o chestie iar gr 5 (esteri)e separata...si cum se fac amestecurile cel mai bine...
Uitate la Vi...e mic tocmai pt ca nu are aditivi, si nu are nevoie de aditivi datorita esteri/friction modifiers...
Din ce crezi ca are HTHS 4.5?....din hidrocrackare simpla nu?
Tu nu vezi padurea de copaci....ai prins ceva cu cifrele, numere si pui sablon....vezi ca iti da cu virgula
Nu ma astept sa fie marea cu sarea....doar ca ma plictiseam si vroiam sa vad cum mai stau la capitolul ulei( cei de la motul, au trecut 6 ani de la 300v 10w40)
@cristi nui problema, ESP e ff bun...tu poti sa pui din alaLast edited by Hirayama; 26 August 2016, 21:02.
Comment
-
Am revenit cu amanunte - editare cu 1 ora mai tarziu ;
Eram sigur cu umblii cu cioara vopsita....asa ca am cautat si eu
Vezi mai jos, dnle englez cum stau lucrurile cu adevarat ( nu mizeria care ti-au transmiso si tie aia)
- vezi pe MSDS ca nu apare nici urma de hidrocracakere/parafina etc...e doar polimer asta inseamna sintetic
- vezi ca punctul de curgere e -45....nu -36
- vezi ca acel flash point de care tot te legai si pe care il confunzi cu punctul de autoaprindere e de fapt 230
Vina nu e 100% a ta, vezi ca cine te invata si iti da materiale din astea, te invata prost.....gandestete singur....crezi ca aia la Dakar pun hidrocracat mineral nu?Attached Files
Comment
-
Intradevar sunt praf, am pus unul din 2006, nu m-am uitat la cel nou. My bad.
Insa shell ultra 5w40 la 3.9 £ litru da mai bine din cifre
TBN cel putin 10 ca sa poate obtine norma MB 229.5
Flash point 242
Pour poin -45
Tot mai intrebat mai demult de norma MB
Comment
Comment