If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu as pune un full saps A3 pt liniste....sufleteasca
Iar daca o calci un xxw40...
La cate full saps am bagat in tigaie, catalizatoru nu are nici pe dracu , chiar acum dupa sute de mii de km.....lucru verificat de mine recent, cu un termometru
M-as baga la un shell chiar si 0w40 dar trebuie sa ma interesez la reprezentanta cum e cu revizia in garantie. Din moment ce respecta norma eu zic ca n-are problema insa am tot auzit ca bla-bla cu obligatii de elf sau dacia oil.
Shell Lubricants a lansat pe piata din Romnaia o noua generatie de ulei de motor, Shell Helix Ultra cu Tehnologia Shell PurePlus – cel mai avansat ulei de motor al marcii, oferind un ulei de baza obtinut din gaz natural, ce mentine motorul curat ca la iesirea din fabrica.
În urma unui studiu realizat în Anglia, între 1 februarie – 30 aprilie 2013, la care au participat 1103 utilizatori de Mobil 1, s-a constatat ca 2 din 3 utilizatori au facut economie de combustibil în timp ce au folosit uleiul de motor Mobil 1.
A constatat cineva economie de benzina cu Mobil1 fata de alte uleiuri?
Last edited by Fanez; 9 March 2017, 22:18.
Reason: Automerged Doublepost
Fara intentia de a face reclama, am remarcat aceste preturi bunicele.
Am remarcat ca si Shell 5W40 are norma RN0700, prin comparatie cu Elf 5W40 are ceva in plus , pentru un Logan cu motor de 1.2?
Verificați si Dvs ofertele magazinelor online de pe Compari.ro! Compararea preturilor, produselor, magazinelor si păreri de la cumparatori reali într-un loc.
Cel mai complet catalog de piese auto din Romania ce cuprinde atat producatori OEM cat si aftermarket. Identificare dupa serie sasiu, consultanta de specialitate, retur in 14 zile.
Era mai proaspat decat merdenelele alea pe care le halesti tu zilnic.
Avea cca. 1 an de la data fabricatiei...cred ca au avut o scapare bajetii de l-au pus la pretu' ala.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment