Pentru cone vrea sa stea linistit, pe asta scrie 100% sintetic.
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Are cineva fisa tehnica de la ELF 5W-30 ? Voiam s-o compar cu cea de la LM Special Tec F 5W-30Attached Files
Comment
-
Uite aici:
Un ulei dedicat in special masinilor Ford, acel LM.
Daca vrei un 5w30 A5/B5 de la LM, atunci asta se preteaza mai bine: Top Tec 4300 5W-30.Last edited by IancuMIC; 5 July 2017, 12:24.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Si ceva de la Ravenol, cu baza PAO. Chiar daca n-am sti baza, Pp -51 spune despre ce baza poate fi vorba.
RAVENOL FDS SAE 5W-30 is a fully synthetic, low friction motor oil based on PAO (Polyalphaolefine) with CleanSynto® Technology for petrol and diesel passenger cars with and without turbocharging and direct injection.Last edited by IancuMIC; 5 July 2017, 14:13.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
RAVENOL FDS SAE 5W-30 is a fully syntheticRAVENOL FDS SAE 5W-30 ist ein vollsynthetisches.
Propriul lor site.
Alt ulei, propia lo traducere:
RAVENOL Leichtlauföl SSL 0W-40 is fully synthetic low friction multigrade engine oil SAE class 0W-40 for all petrol and diesel passenger cars with and without turbo charger. It is formulated with special high effective additives.
Last edited by mr.K; 5 July 2017, 14:57.
Comment
-
Adica marketingul astora a gresit?
Nu stiu de unde le mai scoti Silviule, tata, dar mai taie dreaqu din ele, nu te mai forta atat, ca nu esti obligat sa le stii pe toate.Attached Files
Comment
-
@mr.K, deci tu iti bazezi logica (referitoare la regulile gramaticale in limba engleza) pe o eticheta? Esti sigur de ce zici ca asa apare intr-o eticheta? Eticheta pe care nici nu o intelegi cum trebuie (nu degeaba `Motor Oil` e scris mai mic ...)
Ti-am zis mai demult ca ai carente mari de logica. Dar m-am inselat. Din pacate nu-mi permite regulamentul sa-ti spun cum esti ...
PS
Ce nivel de cunoastere a limbii engleze ai? Al meu e un CPE verificat ...Last edited by Silviu; 5 July 2017, 20:39.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Ce treaba are gramatica limbii engleze cu uleiul de motor, tu stii.
Dezbaterea full vs fully nu a inceput cu noi, ca idee.
Roata a fost deja inventata, nu trebuie decat sa inveti si tu sa o folosesti.
Eu stiu doar ca aroganta si orgoliul ingroapa pe oricine.
Ti-am zis mai demult ca ai carente mari de logica. Dar m-am inselat. Din pacate nu-mi permite regulamentul sa-ti spun cum esti ...Last edited by mr.K; 5 July 2017, 20:49.
Comment
-
Originally posted by Silviu View Post@mr.K, deci tu iti bazezi logica (referitoare la regulile gramaticale in limba engleza) pe o eticheta? Esti sigur de ce zici ca asa apare intr-o eticheta? Eticheta pe care nici nu o intelegi cum trebuie (nu degeaba `Motor Oil` e scris mai mic ...)
Ti-am zis mai demult ca ai carente mari de logica. Dar m-am inselat. Din pacate nu-mi permite regulamentul sa-ti spun cum esti ...
PS
Ce nivel de cunoastere a limbii engleze ai? Al meu e un CPE verificat ...
Comment
-
@B997NDL, faci si tu aceeasi prostie? "full" este adjectivul, "fully" este adverbul. Ambele au aceeasi valoare.
Cum e corect: `deplin sintetic` (full synthetic) sau `pe deplin/complet sintetic` (fully synthetic)?
@mr.K, o mica lectie de engleza (ca mie imi place sa argumentez nu sa fac bascalie gratuit ...):
`synthetic`, este tot adjectiv prin urmare ii poti modifica sensul in doua feluri:
1. ii atribui un adverb, `fully`/`completely` synthetic (de regula cuvinte ce se termina in `-ly`)
2. creezi o constructie din 2 adjective: full-synthetic, semi-synthetic etc.; obligatoriu adaugi `-`
Intelegi? Mai exista si British English (limba engleza oficiala peste tot mai putin US) si American English (engleza ce accepta tot felul de erori din cauza ca oamenii prost educati le-au folosit de-alungul timpului (sa nu uitam cine a colonizat US), au ramas in folclor si americanii le-au acceptat ca fiind ok dar nu sunt).
~~~~
Pentru ceilalti, imi cer scuze pentru off-topic dar nu-mi plac oamenii ce iau peste picior ce altii chiar au invatat.
PS
Magnatec o fi o `panarama` de ulei (poti justifica stiintific sau iarasi e o parere de a ta?) si n-am sustinut niciunde ca e sau nu complet sintetic. `Complet sintetic` e un termen folosit in marketing; ti-a si demonstrat mai sus, cu date tehnice, un alt coleg (@IancuMIC) pe care, la fel, l-ai luat peste picior fara a aduce contra argumente concrete.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by Silviu View Post..."full" este adjectivul, "fully" este adverbul. Ambele au aceeasi valoare.
Cum e corect: `deplin sintetic` (full synthetic) sau `pe deplin/complet sintetic` (fully synthetic)? ...
Comment
-
Originally posted by Silviu View Post@B997NDL, faci si tu aceeasi prostie? "full" este adjectivul, "fully" este adverbul. Ambele au aceeasi valoare.
Cum e corect: `deplin sintetic` (full synthetic) sau `pe deplin/complet sintetic` (fully synthetic)?
astea sunt toate cunostintele necesare ca sa stii care e sintetic si care nu.
la ulaiuri, full e echivalent cu "adidas" si fully cu "adidos".
deci "deplin sintetic" e adjectivul, si "pe deplin sintetic" e adverbul ? cred ca e putin confuza gramatica ta. ce insoteste una si ce insoteste cealalta ?Last edited by B997NDL; 6 July 2017, 00:22.
Comment
Comment