Nu are cum sa piarda garantia pentru ca nu e legal ceea ce fac dealerii. Cat timp uleiul are specificatiile date de constructor (normele si criteriile in functie de clima) , nu conteaza marca.
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Vizavi de uleiul folosit in perioada de garantie( am garantie extinsa); la revizia de 3 ani am sunat la service si
mi -au spus ca pot aduce oricare ulei care respecta recomandarile din Carnetul de intretinere.Asa am si facut. Conteaza si de service.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Evident ca service-ul conteaza dar in sensul de a nu-si bate joc de clienti. E ilegal sa accepti doar anumite marci de ulei, punct. Orice "hartie" semnata in speta asta, nu are nici un fel de valoare juridica.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostEu nu stiu la ce dealeri ati fost dar au facut aia misto de voi. Vreti scan dupa Carnetul de Garantie cu ulei Aral HT 5w40(nu Dacia Oil, nu Elf), semnat si stampilat de Auto Marcus Grup?
ce am semnat a fost un formular tip pentru aceste situatii. o declaratie pe proprie raspundere cum ca clientul a adus uleiul si ca este de acord sa se faca expertiza si bla bla bla
asta s a intamplat tot la AMG. din "n" motive nu am ce sa le reprosez celor de la AMG. in trecut eram impotriva lor. dar cu anumite faze si au spalat toate pacatele.Last edited by alessandro; 28 January 2012, 21:48.
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postsi mie mi au stampilat carnetul de revizii cu Motul si Mobil. in acelasi timp mi au spus daca nu sunt de acord sa sa semnez sunt liber ma duc in alta parte.
ce am semnat a fost un formular tip pentru aceste situatii. o declaratie pe proprie raspundere cum ca clientul a adus uleiul si ca este de acord sa se faca expertiza si bla bla bla
asta s a intamplat tot la AMG.
Expertiza oricum se va face si te intreb, prin absurd, daca vin cu un bidon de Elf si continut de Bunica, apoi phout motorul, ce fac aia de la expertiza? Ai inteles ideea?In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Problema e ca nu prea au existat probleme pe tema asta sau cel putin, statistic este o cifra insignifianta, raportat la numarul de bucati vandute sau in comparatie cu alte defectiuni ce apar.Last edited by darksid3; 28 January 2012, 22:03.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment