If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Produsele Motrio sunt recomandate de catre producatorul Dacia/Renault, pentru autovehiculele iesite din perioada de garantie, construite in perioada 2004 - 2012, avand un numar considerabil de kilometri si cu o uzura considerabila masurata in ore de functionare/km parcursi de la data inmatricularii pana astazi.
Ia vezi nea Fane, te incadrezi?
Cu alte cuvinte, pui ulei Motrio la un motor la care nu mai conteaza ce-i pui ca tot praf e... Cred ca la motoarele la care se recomanda motrio, ar putea merge si ulvex.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Conform Dacia, pentru motoare praf dar in garantie exista Dacia Oil, pentru cele prafao out din garantie, exista Motrio.
Oricum ar fi, Dacia incaseaza malaiul.
Pai si motrio cine crezi ca-l face?
Nu stiu de vreun producator de ulei care se numeste dacia ori reno ori ...motrio.
Motrio este un derivat din elf 10w40; ca si dacia oil (10w40).
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Azi am fost la un amic cu un magazin de piese auto sa intreb de un Mobil 1 0W40 si s-a nimerit vanzatorul/dealerul de uleiuri acolo care mi-a zis ca nu recomanda acest tip pentru logan,ca a pus unu' si-i tremura ca dracu' motorul ca e prea subtire. Am ramas perplex si am plecat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment