Originally posted by vdmihai
View Post
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Originally posted by andreyi View PostAzi am fost la un amic cu un magazin de piese auto sa intreb de un Mobil 1 0W40 si s-a nimerit vanzatorul/dealerul de uleiuri acolo care mi-a zis ca nu recomanda acest tip pentru logan,ca a pus unu' si-i tremura ca dracu' motorul ca e prea subtire. Am ramas perplex si am plecat.
Astia sunt romanii, niste habarnisti si mari experti.
Daca nici de la ala care vinde uleiuri nu poti afla o parere avizata, mai bine intrebi pe forum. Motorul masinii mele nu a tremurat 10 ani de zile, asa sa-i zici mascariciului ala, daca il mai vezi.
Comment
-
Originally posted by andreyi View PostAzi am fost la un amic cu un magazin de piese auto sa intreb de un Mobil 1 0W40 si s-a nimerit vanzatorul/dealerul de uleiuri acolo care mi-a zis ca nu recomanda acest tip pentru logan,ca a pus unu' si-i tremura ca dracu' motorul ca e prea subtire. Am ramas perplex si am plecat.
Comment
-
Originally posted by mr.K View Post[emoji38]
Astia sunt romanii, niste habarnisti si mari experti...Last edited by Fanez; 13 February 2018, 23:47.
Comment
-
N-am Logan de la firma, am scapat de el, ca facea condens in lampa spate.
Mobil 1 merge perfect si la alta masina, nu doar la Logan.
Dupa 10 schimburi la Logan cu Mobil1 0w40 pot avea si eu o parere, cred.
Parerea ta pentru mine conteaza, dar nu prea mult.
Comment
-
Originally posted by vdmihai View PostSalutari, recomandati-mi un site de unde as putea cumpara ulei Castrol original de germanica.
eu luam elf de franta la bidon de 5 litri dr la ei.
Comment
-
Originally posted by mr.K View Post...Mobil 1 merge perfect si la alta masina, nu doar la Logan...
M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
Originally posted by vdmihai View PostSalutari, recomandati-mi un site de unde as putea cumpara ulei Castrol original de germanica.
Comment
-
Originally posted by filip3 View Postreferitor la intrebarea mea de acum cateva pagini, acum am 10000km fix cu motulul vechi si miercuri fac rost de bani. ma foiesc noaptea in pat gandindu-ma la ulei, astept momentul asta de mult si am emotii ca la bac
as mai dori un raspuns de la voi. fac taxify cu el si il chinui, unori opresc motorul doar 15min in 8-10 ore.
Motul Specific 5w30 0720 210 lei saau clasicul Elf Evolution FullTech 5w30 0720 130lei? Aceasta este intrebarea
PETRONAS SYNTIUM 5000 RN 5W30
e vollsyntetische (full sintetic) pe legea germana
Comment
-
Originally posted by nec100 View PostPETRONAS SYNTIUM 5000 RN 5W30
e vollsyntetische (full sintetic) pe legea germana
oricum am facut revizia si am pus Motul, sunt la al doilea schimb dupa elf-ul cu care am venit din Franta, merge super rombuletulAttached Files
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postuite aici... am accesat eu pentru tine gama facuta in germania.
http://uleideulei.ro/ulei-castrol-germania-c-100.html
Am luat 2 bidoane de Titanium FST 5w30 LL la un pret bun, m-am riscat si nu cred ca am luat teapa, bidon ok, ambalaj ok, nu cred ca la facaturi se chinuie cineva cu atatea detalii.
Conform codului de bare tara de provenienta este Germania nu?
Nu am putut sa uploadez ultima poza https://imgur.com/8P73RwTsigpic
!
Comment
Comment