If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Revin referitor la Valvoline 5w30 C4, azi masina a fost intr-o pozitie plana perfect, motorul nu a consumat nici un gram de ulei ( vizibil / ochiometric).
Am banuit degraba uleiul, trebuia sa fie mai atent vitelul cum este masina parcata atunci cand masura. [emoji16]
Ce diferenta este intre Dacia Oil si Motrio? Diferenta este mai mare decat intre Elf si Dacia Oil. Pe o scara de la 1 la 10 ce note acordati pentru aceste 3 uleiuri?
Nu Motrio, bidoanele seamana izbitor de mult cu cele de LukOil...
Nu mai fa comparatii d-astea, e dif asa mica la bani incat nu merita sa-ti bati capul, baga Elf si la revedere.
Vă salut,
Am (gratis) Castrol Magnatec C3 5w40, scrie pe bidon și RN0700, RN0710.
Pot sa-l pun la Logan 1.4 mpi din 2005, 100 kkm ?
Dar la Logan 1.2 16V din 2016, E6, 20 kkm?
Vă mulțumesc.
Vreau sa clarific:
N-am pus întrebările de mai sus ca să aflu despre calitățile sau performanțele Magnatecului C3 5w40. Știu ca e mediocru.
Vreau sa aflu păreri dacă dăunează motoarelor specificate, in condițiile în care Loganul 1,2 16 V face cam 7000 km/an și Loganul 1,4 mpi face 3000 km/an.
Repet, e gratis, nu l-aș arunca.
O zi buna.
Last edited by agp626; 17 July 2018, 20:11.
Reason: completare
După întoarcerea din concediul de la mare, am constatat că am parcurs deja vreo 1800 km cu uleiul Elf 10W-40. Motorul s-a comportat foarte bine, zgomotul său a redevenit „rotund”, dispărând acea tentă „metalică” din epoca Ravenol-ului. Nivelul pe jojă este, cel puțin deocamdată, neschimbat. Încă nu am date concludente referitoare la o eventuală creștere a consumului de benzină întrucât aceasta, dacă există, s-ar putea datora existenței unui pasager suplimentar față de deplasările anterioare.
În concluzie, „convalescența” motorului decurge normal.
M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Salutare!
Spre toamna/iarna, incearca sa treci pe 5w40 (cel mai bine, chiar ELF)..sfat prietenesc, ca un rezumat al celor peste 700 de pagini din acest topic..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment