Montaj Priza Tripla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montaj Priza Tripla

Vreau sa montez o priza tripla, cu alimentare din bricheta masinii. Pot sa o prind cu cele 2 surubele pe suportul de scrumiera? Sau sub bord, sub radio-CD? Multumesc anticipat!
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Eu mi-am pus dubla nu tripla si doar am intepenit-o sub consola. o sa revin maine cu poze sa vezi . si sta acolo de nu ai treaba cu ea
    sigpic

Comment

Poti sa o prinzi oriunde vrei daca ai cutiuta aia sub consola centrala poti sa o pui acolo eu am montat inca o priza doar ( am tras fire de sub bricheta) si am montato cu scoci biadezib deasupra de usa bordului in coltisorul ala intre consola centrala si airbag
      ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
      YO2MKL
      sigpic

Comment

E nitel cam mica sa o intepenesc sub consola...O sa mai incerc maine... Multumesc de ajutor! P.S.Trebuie sa-mi iau un aparat foto digital, ca nu mai merge fara poze!!!

Comment

De ce vrei sa pui cu trei

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

Incarcator telefon...GPS...detector...
            sigpic

Comment

Originally posted by gusi View Post
              Pot sa o prind cu cele 2 surubele pe suportul de scrumiera?
              Nu, cu suruburi acolo nu e indicat sa o pui. Daca vrei o pui cu banda dublu-adeziva, dar nu cu suruburi in locul ala.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Aici nu o poti monta?Cat ai dat pe priza tripla?
                Si da...tb aparat foto...o poza face cat 1000 de cuvinte
                Attached Files
                sigpic

Comment

14 LEI, din aia cu fir...Am luat cu trei, nu cu 2 pentru ca asa am gasit...Acu' sa vad ce bag in ea....

Comment

DSC02856.JPG si priza mea
                    sigpic

Comment

Recomand priza tripla cu cap rabatabil fara fir, de aici, pret 25 RON .

nu mai puneti link-uri nemascate si nu faceti reclama pe alt thread decat anunturi!
                      Last edited by Seba; 24 March 2008, 00:26.

Comment

Gata! Am montat-o unde mi-a aratat Valeriuciprian si Dorutz...Am fixat-o cu banda dublu adeziva...Multumesc tuturor!

Comment

Pai locul ala orcum nu prea are alt rol. Ca nu poti sa ti acolo nimic .

eu am acolo loc de depozitare dar inca nu prea am gasit ceva care sa pot sa il tin acolo ca nu e accccesibil
                          1.5 dc

Comment

Am si eu o intrebare : Daca original priza aia a fost proiectata ptr 1 consumator,acum daca tu pui 2 sau 3 consumatori nu sare siguranta? Nu se supraincalzeste ceva pe acolo?
                            Is it safe?

Comment

Priza masinii a fost proiectata pentru un consumator ca BRICHETA cu care vine care e un halitor marisor de curent.
                              Deci daca pui un triplu si pui in el GPS + Detector + Incarcator , tot nu ajungi la consumul care il are bricheta.
                              Insa daca pui mai multe brichete o sa vezi ca se arde siguranta intai de la TRIPLU si apoi cea din PANOU de sigurante a masinii.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google