Vara Miroase Putin Urat...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vara Miroase Putin Urat...

Va salut.Nu stiu daca eu am un Logan mai "special" dar cand se incalzeste in masina miroase putin urat...nu e un miros de te da afara din masina dar nici placut nu e.
    http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=2675 mai exact se incinge materialul textil si de la asta miroase...Adica zona din spate unde se pun boxele...Voi ati curatat cu ceva,adica din cand in cand o mai spalati ca pe covor?
    Am curatat o singura data mocheta cu biocarpet,dar in spate in afara de aspirat nu am facut altceva,si in ultima vreme prinde un miros ciudat...
    Mai miroase la cineva sau doar la mine?
    Voi cum intretineti interiorul?
    Multumesc anticipat.
    sigpic

Tu esti sigur ca din acea zona se degaja "parfumul"?
    Poate este AC-ul (ai asa ceva?)
    O mocheta duhneste daca a fost varsata vreo licoare pe ea si vara, sub soare, este generos cu aria aferenta.
    Spre exemplu...caz de muraturi varsate in masina, pe mocheta. Nu puteai sta acolo (s-a scos toata mocheta si s-a luat la spalat, uscat si parfumat...)
    Sau caz de zer de branza...asta e criminal...

Dar acolo, in spate ce sa fi pus pentru a-ti stamba nasul? Poate nu mai stii, ai avut vreun lichid (nu neaparat ca in exemplele mele) si acum, soare fiind, se degaja aroma
    Last edited by 77sky; 21 May 2011, 09:21.
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Sky, faza cu zerul a patit'o un coleg.

In masina aia nici musca verde nu mai respira.
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Mai exista posibilitatea ca dupa ce ai spalat mocheta sa nu fi lasat-o sa se usuce, in acest fel a mentinut umezeale, iar acum sa miroasa a mucegai.

Comment

Nu prea cred ca a scos el mocheta aceea dinspre luneta...

Comment

un soarece mort...(eu am avut odata o vrabiuta infipta in grila radiatorului putea a mort neingropat )

Comment

Tu ai citit postul intai al initiatorului? Zona "belea" este a difuzoarelor spate.
              Daca era mouse-ul acolo, nu il observa?
              In plus, o mortaciune iti muta nasul, nu miroase "nitel"...

Comment

multi scriu de dragu de a vedea altii ca ei au multe posturi,dar un raspuns care sal ajute pe bietu om,care cere un sfat la problema lui,nu stie sa-l dea si scriu tot felu de banalitati care mai mult incurca(postu 6 fata ce intreba omu la postu 1)
                eu zic sa scoti mocheta din portbagaj so speli,ca din cauza condensului produs pe timp racoros sa umezit si de aici mirosurile neplacute,ar fi bine sa speli si portbagaju in interior,daca ai AC pe masina e bine sa faci o curatire a sistemului de AC cu spray de curatat instalatia AC,gasesti la magazine de piese auto,cu instructiunile de folosire lipite pe tub

Comment

Ok.Deci sa le luam pe rand.
                  1. Am AC.Miroase si ala putin,peste 2 saptamani ma duc oricum la tara si vreau sa fac o curatenie generala si vreau sa iau si un spray sa curat ac.
                  2.Mirosul asta de care zic nu e de la ac,pentru ca masina e oprita,cheia scoasa din contact si daca bag nasu pe mocheta,exact asa miroase...nu este un miros insuportabil este un miros de material textil incins ceva de genu.
                  3.Acum nu miroase,miroase doar vara pe caldurile alea foarte mari.
                  4.Nu am spalat niciodata acolo pana sa miroasa,nu am varsat nimic,singurul lucru care sta acolo este pachetul de servetele.
                  5.Dupa ce a inceput sa miroasa intr-o vara destul de puternic,am spalat acea zona cu o perie si cu biocarpet(care miroase foarte frumos),insa nu am dat-o jos si e destul de greu de spalat asa,si mirosul se intetise putin cand am inceput sa frec mocheta aia gri sau ce o fi.Deci clar ea e buba.Nu am folie pe spate(care ar ajuta foarte mult impotriva caldurii,si protejeaza materialele din interior...nu se incalzesc atat de tare) deci eu tind sa cred ca e din cauza caldurii.Mai ales vara de exemplu cand sunt peste 40 de grade,si mai vad o gaza ceva ca intra in spate,si atinge un pic geamul se prajeste instantaneu,si cand pun mana acolo e cuptor...
                  6.Nu stiu cum as putea sa dau jos aia,mai ales ca trebuie sa dau jos si boxele,asta in cazul in care se demonteaza mai usor.
                  7.Mocheta din portbagaj nu am spalat-o niciodata.In portbagaj nu miroase.
                  8.Soareci exclus.
                  9.Sper ca stiti la ce ma refer,la materialul acela textil(pare a fi lemn sau carton mai degraba) de culoare gri,unde stau boxele.
                  Multumesc celor care au raspuns pana acum.Va salut cu respect.
                  Last edited by Pacco; 21 May 2011, 15:30.
                  sigpic

Comment

Vezi sa nu fie de la acele capace ale boxelor.
                    Last edited by CMD; 21 May 2011, 16:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

aia e un fel de mocheta, e cam acelasi material cu capitonajul de pavilion
                      acolo sub boxe, sub mocheta aia nu e decat tabla, nu e altceva
                      incearca s-o mai speli un pic cu biocarpet din ala, se mai aduna praf pe acolo si de la caldura se incinge
                      eu am lasat mai demult niste odorizante mai vechi acolo pe polita aia(eu nu am boxe in spate) si de la caldura s-au topit si a curs lichidul in aia
                      mirosea de parca luase foc masina, exact a plastic ars
                      a curatat sotia cu biocarpet, am lasat-o la uscat si s-a rezolvat

Comment

Pai si cum ati curatat-o?Ati dat jos mocheta?Sau direct asa pe ea?
                        sigpic

Comment

De acel miros usor deranjant m-am 'lovit' si eu si intr-adevar, vine de acolo de la polita spate, mai exact este un miros de textil incins sau adeziv incins . Nicidecum a mizerie sau alte mirosuri. Mirosul apare cand este f cald afara si bate soarele in acea polita cateva ore .

Ca rezolvare nu stiu ce ar fi, atat timp cat nu miroase a mizerie, ci asa e de la mama ei.
                          Last edited by 77sky; 21 May 2011, 22:03. Reason: Editare text (corectii lingvistice)
                          sigpic

Comment

e bine so dai jos daca vrei sa o faci calumea daca nu se poate si pe pozitie.......

eu am dato jos ca scapasem un pahar cu cola ma mancat in cur sa-l pun acolo......am dato jos si am curato cu biocarpet si am lasato la soare si e ca noua acum......spor la treaba
                            Last edited by matheo; 21 May 2011, 17:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ideea este buna @ matheo dar daca asa miroase ea de la mama ei . Este ca si cum ai spala o portocala , dupa ce se usuca tot cum a mirosit inainte o sa fie .
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google