Originally posted by scriosteanuc
View Post
Schimbare pompa apa
Collapse
X
-
Pompa de apa, de service Dacia, Hepu presupun, rezista fara probleme la regimul meu de condus pe autostrada, chit ca o schimb la fiecare distributie din precautie. Altceva nu am folosit, asta a venit mereu in kitul de distributie de la Dacia.
Eu sunt de parere ca-i bine sa inlocuiesti piesele ''like for like'', doar in putine cazuri se poate face un upgrade in adevaratul sens al cuvantului.sigpic
Comment
-
am gasit la o firma de piese kit cu pompa de apa 220 ron. pompa ngh. ati auzit de ea?Last edited by scriosteanuc; 7 November 2013, 18:34.Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
-
int-adevar ngh-ul m-am uitat la pompa si pare a nu fi chiar asa sigura. am avut pompa in mana si nu mi s-a parut facuta din materiale bune. nu sunt aceleasi paleta ca si ce ade origine, la hepu sunt la fel.Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
Comment