If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La cat costa o pompa de apa, chiar nu merita sa n-o schimbi.
O distributie completa inseamna kit accesorii, kit distributie si pompa de apa...si nu te doare capu' 4 ani.
Referitor la discutie, mi-a intrat si mie pe 6 ani distributia la un 1.5 dci, dar am doar 45kk km cu ea ( a stat o perioada mare pe dreapta ), inca sunt in dubii daca sa schimb si pompa de apa tinand cont ca nu a ajuns la pragul de 90kk recomandat, ci doar a trecut timpul.
Luna asta ii vine randul.
Sfatul meu e sa nu schimbi pompa de prima echipare. Dieselul nu lucreaza la turatii precum un benzinar, iar situatiile cand pompa de prima echipare a depasit suta de mii sunt frecvente.
La distributie, poate fi invocat si timpul, desi cureaua aia nu e asa de expusa precum aia de la accesorii.
E alegerea dumitale.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Scuze, nu m-am exprimat corect, nu masina are 45kk km , ci 45kk km de cand am schimbat distributia, a fost schimbat la 92kk la mijlocul lui 2012, si pana la urma o sa o schimb si pompa ca nu e o avere, nu cred ca iau Hepu, pt ca o sa o schimb la urmatoarea distribuție, dar nici Asam, o sa ma orientez pe ceva de mijloc.
Mai ales ca o sa se faca km acum, atunci a stat ca nu a avut cine sa o plimbe.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment