Salut ...Am nevoie si eu de ajutorul vostru...cu sugestii si idei ..:P ...a sosit vremea sa schimb filtrele la LOGAN 1.4 mpi...Aveti careva idei ce filtre imi trebuie ? ( in afara de filtru de ulei pe care la-m achizitionat deja)...de aer ptr motor si ptr habitaclu ptr aerul conditionat...Care ar fi mai bune ...in raport calitate\pret ! Astept opniile voastre ...VA MULTUMESC !
Filtre Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Filtru de aer gasesti la orice magazin de piese auto daca ceri pt logan benzinar. nu conteaza marca, merge orice, la fel de prost filtru de polen n-ai, numai daca ti-ai montat tu ulterior, ca masina n-are filtru de polen cand iese din fabrica . daca vrei, ti-l poti monta, ceri filtru habitaclu pt clio; se potriveste la logan.
intrebare (probabil aiurea): nu cumva trebuie sa mergi la revizie cu masina? Daca e asa, ar fi bine sa mergi sa-ti schimbe ei ce e de schimbat, altfel adio garantie...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
-
Am uitat sa precizez ca masina in luna februarie mi-a iesit din garantie deci nu am ce pierde ...De acum tot ce fac fac pe banii si riscul meu !
Cum imi pot monta filtru de polen la LOGAN ? Imi trebuie si carcasa in afara de filtru propriu zis ? Se monteaza asa ceva la un service autorizat ?Last edited by Seba; 24 March 2008, 12:28.
Comment
-
Ok, atunci iti recomand sa citesti topicurile de intretinere logan benzinar, revizii (afli ce si cand trebuie schimbat, chiar coduri si preturi la diferite piese/consumabile) imbunatatiri (cum se monteaza filtru habitaclu, etc). spor la lecturat, stiu ca e mult si trebuie nervii tari, dar, bafta!
filtru de polen: aici, aici, aici si aici
revizii benzinar: aici
coduri piese de schimb: aici
threadul principal despre intretinere logan: aiciLast edited by Seba; 24 March 2008, 12:35.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Filtre (ulei si aer) ar fi bine sa pui originale Dacia, sunt mai ok decat alea no-name sau decat MANN.
Comment
-
Gata, aici se inchide. pt anunturi aveti topic separat, la fel pt filtre sport. am pastrat topicul o vreme pt ca initiatorul e user nou, dar cum raspunsurile la intrebarile initiale s-au cam dat, discutiile secundare se vor purta de acum pe threadurile deja existente.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment