Filtre Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Filtre Logan

Salut ...Am nevoie si eu de ajutorul vostru...cu sugestii si idei ..:P ...a sosit vremea sa schimb filtrele la LOGAN 1.4 mpi...Aveti careva idei ce filtre imi trebuie ? ( in afara de filtru de ulei pe care la-m achizitionat deja)...de aer ptr motor si ptr habitaclu ptr aerul conditionat...Care ar fi mai bune ...in raport calitate\pret ! Astept opniile voastre ...VA MULTUMESC !

Filtru de aer gasesti la orice magazin de piese auto daca ceri pt logan benzinar. nu conteaza marca, merge orice, la fel de prost filtru de polen n-ai, numai daca ti-ai montat tu ulterior, ca masina n-are filtru de polen cand iese din fabrica . daca vrei, ti-l poti monta, ceri filtru habitaclu pt clio; se potriveste la logan.
    intrebare (probabil aiurea): nu cumva trebuie sa mergi la revizie cu masina? Daca e asa, ar fi bine sa mergi sa-ti schimbe ei ce e de schimbat, altfel adio garantie...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Am uitat sa precizez ca masina in luna februarie mi-a iesit din garantie deci nu am ce pierde ...De acum tot ce fac fac pe banii si riscul meu !

Cum imi pot monta filtru de polen la LOGAN ? Imi trebuie si carcasa in afara de filtru propriu zis ? Se monteaza asa ceva la un service autorizat ?
      Last edited by Seba; 24 March 2008, 12:28.

Comment

Ok, atunci iti recomand sa citesti topicurile de intretinere logan benzinar, revizii (afli ce si cand trebuie schimbat, chiar coduri si preturi la diferite piese/consumabile) imbunatatiri (cum se monteaza filtru habitaclu, etc). spor la lecturat, stiu ca e mult si trebuie nervii tari, dar, bafta!

filtru de polen: aici, aici, aici si aici

revizii benzinar: aici

coduri piese de schimb: aici

threadul principal despre intretinere logan: aici
        Last edited by Seba; 24 March 2008, 12:35.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Mersi mult !!!

Comment

Filtre (ulei si aer) ar fi bine sa pui originale Dacia, sunt mai ok decat alea no-name sau decat MANN.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Si eu trebuie sa ma duc acum joi la revizie.
              se merita sa pun filtru sport ? Firma SIMOTA cam la 1 mil (lei vechi)
              Its just a car ...

Comment

Filtru de polen am eu la 55lei cu carbon.

Comment

Gata, aici se inchide. pt anunturi aveti topic separat, la fel pt filtre sport. am pastrat topicul o vreme pt ca initiatorul e user nou, dar cum raspunsurile la intrebarile initiale s-au cam dat, discutiile secundare se vor purta de acum pe threadurile deja existente.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google