Cred ca se refera la faptul ca nu a raspuns nimeni ca le-a schimbat la x km. Au fost doar sugestii de marci.
Intretinere Vs Km
Collapse
X
-
E irelevant cand spune cineva ca le-a schimbat la X KM, totul e relativ, unii le schimba la 30 000, altii la 50 000, altii la 80 000 si asa mai departe. Tine de cum mergi cu masina si pe ce drumuri.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Eu la 30000 km am schimbat capat bara dreapta si brat dreapta multumita drumurilor noastre bune ,iar la 40000 am schimbat capat bara stanga , bieleta directie , brat dreapta si bucsele de la bara stabilizatoare (masina are 4 ani) in rest nici o problema urmeaza distributiaym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Originally posted by doru View PostEu la 30000 km am schimbat capat bara dreapta si brat dreapta multumita drumurilor noastre bune ,iar la 40000 am schimbat capat bara stanga , bieleta directie , brat dreapta si bucsele de la bara stabilizatoare (masina are 4 ani) in rest nici o problema urmeaza distributia
Comment
-
La utilaju' din dotare am schimbat la aproximativ 96000 km : capetele de bara Lemforder, bielete antiruliu MEYLE, bucse bara stabilizatoare SWAG/FEBI , bucse bascula MOOG.Dupa 5000 km nu bate/troncane nimic si sper sa ma tina macar jumatate din km efectuati cu cele de fabricaInvingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !
Comment
-
Originally posted by Ampt View Post@doru : Am vazut la motorizare ca este trecut 90 Cp. Este cumva ECU resoftat ?
este resoftatym! dorinu2005@yahoo.com
Comment
-
Recomand lemforder sub cele de origine sunt pe primul loc,daca vrei de origine de la reprezentanta dute frate si da 2,8 mil pe un capat de bara am intrebat eu,ma-am inegrit cand am auzit de restu nici nu am mai intrebat.
Cap de bara lemforder100 ron
Bieleta directie lemforder 100 ron
Pivot lemforder 100 ron
Bielete antiruliu lemforder 60 ron setu
Bucse bara stabilizatoare 50 ron setu
Bucse brat 60 ron -120 ron ambele brate.toate lemforder,delphi sunt ceva mai ieftine gen 75 ron cap de bara putin mai slabute fata de lemforder.
Comment
-
Recomandat e sa schimbi bratul cu totul nu doar pivotul/bucsa iar cum le-ai schimbat tu pe amandoua diferenta de pret era mica dar stiai o treaba. Captele de bara Lemforder sunt ~80 lei iar bratul ~200, trebui doar sa cauti bine.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
La sfatul mecanicului am pus Lemforder pe masinaym! dorinu2005@yahoo.com
Comment
-
Originally posted by Shakar View PostRecomandat e sa schimbi bratul cu totul nu doar pivotul/bucsa .
Eu am schimbat doar cele 2 bucse la brate , pivotul era/este bun . Ce se poate intampla daca nu am schimbat bratul cu totul?!Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !
Comment
-
In cazul tau nu se poate intampla ceva rau dar daca schimbi pivotul, cel nou nu o sa mai stea fix acolo asa cum statea cel de fabrica iar sa dai puncte de sudura si alte metode poti sa spui lejer ca e tiganeala si nu o sa fie asa durabil. Plus ca exista riscul sa iasa de acolo si nu e prea placut. Plus ca unii mecanici mai priceputi pot sa compromita pivotul inca de la montare si la foarte scurt timp sa fie stricat de tot. De aia ziceam ca pentru cateva zeci de lei nu merita efortul.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
Comment