Capat Bara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salutare, am logan 1.4 gpl din 2007 , am aprox. 50k km, si la ultimul ITP mi-a spus ca trebuie sa schimb capul de bara dreapta, ca "desteptul" am cumparat de la un service de coltu' strazii un cap de bara pe care nu scrie decat RIW. daca imi puteti da un sfat va rog, in afara ca trebuie sa le schimb pe amandoua o data...va multumesc ! atasat doua poze ..

Pe viitor te rog sa urci pozele DOAR cu Gestiunea Atasamentelor. Prin modul in care ai procedat, ai facut postul "invizibil"
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 24 April 2012, 13:19.

Comment

cred ca data viitoare cand schimb capetii de bara, trebuie sa schimb si bieletele acelea

Comment

eu am avut din fabrica capete de bara de la Delphi, restul de piese de la suspensie nu stiu ce firma sunt ca nu m-am uitat dar capete de bara stiu sigur ca sunt de Delphi pentru ca le-am schimbat
        sigpic

Comment

azi am schimbat capetele de bara , delphi , masina are 53 000 km , prima schimbare .
          pret total 300 ron ( piese , manopera,reglat unghiuri, tot tacamul),
          in urma cu 2 zile am indreptat jentile , pe partea dreapta , erau deformate rau de tot ,dupa trecerea printr-o groapa,, meseriasa'' .pret 80 ron .una era ovalizata dinspre mijloc .dar baietii sunt dotati si au facut treaba buna, in bucuresti ,undeva pe abatorului .

Comment

asa ceva am pus si eu pe stanga de la daciashop 100 roni la dacia sa cad pe spate 250-270 roni buc fara manopera asa 100 roni capul +60 pusul+110 unghiul de fuga la daco serv acum sa vedem cat tine
            mecanicul a zis ca sant cele mai bune
            Attached Files

Comment

Fratica da' mai pune si tu o virgula ceva, ca e greu de inteles ce vrei sa spui...

Ai dat mult pe manopera si geometrie, in reprezentanta e 30 lei de bucata montatul + 75 lei geometria.

Comment

Asa de ieftina e manopera in Arad?
                Asta inseamna ca e 50 de lei ora de manopera la T3........wow

Comment

octaviane daca nu antelegi nimic fara virgule nu e vina mea eu de ce anteleg de la alti fara virgule si nu mai comentez, pentru ca pricep mai repede fata de tine apropo la arad poate e saracia mai mare fata de bucuresti iar originalul nu e ce am pus eu asta confirmata de mai multi mecanici

Comment

Are dreptate electrica2000 , da-le incolo de semne de punctuatie !

Comment

Originally posted by mariusnicolae View Post
                      Asa de ieftina e manopera in Arad?
                      Asta inseamna ca e 50 de lei ora de manopera la T3........wow
                      Nu stiu cat e normat un capat de bara, dar atata costa 30 schimbatu si 75 (sau 73) manopera, este si factura daca nu se crede.
                      Ce nu mi-e in clar, de ce tarifele de reprezentanta (ca de asta vorbim) difera de la un oras la altul...

Originally posted by electrica2000 View Post
                      octaviane .......................... pentru ca pricep mai repede fata de tine apropo la arad poate e saracia mai mare fata de bucuresti iar originalul nu e ce am pus eu asta confirmata de mai multi mecanici
                      Nu contest pt ca nu te cunosc, posibil sa fii mai ager la minte.
                      Poate am eu o problema cu semnele de punctuatie, consider o treaba de bun simt, de un pic de respect fata de colegii de forum si o dovada ca nu esti semianalfabet.
                      Last edited by Octavian; 9 May 2012, 20:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Pai de asta zic....un cap de bara inseamna 0,50 ore de manopera dar nu mai stiu cu T1 sau T2, iar directia inseamna 1,5 ore de manopera cu T3.
                        Super, super ieftin.
                        La mine in oras o directie este 150 de lei, sau 100 fara factura, iar de schimbat un cap de bara cam 40 de lei.
                        Scump, dom'le scump, dincolo(la tine) era mai ieftin....
                        Asa imi convine cand ma duc in concediu la Felix, mai cobor un pic si fac directia la Arad
                        Deh.....adevarul cate bordeie atatea obiceie.....difera manopera de la mine la Suceava, d-apoi pana la Arad.
                        Aici e oras mic, nu e concurenta, pe cand in oras mare sunt mai multe service-uri implicit oferte mai bune.

Comment

Are cineva idee de cum se manifesta o bieleta de directie uzata? Care sunt simptomele?
                          La mine se aude o bataie daca iau viraj maxim stanga si se mai aude infundat atunci cand mai trec peste o denivelare. Parca simt ca directia nu e chiar precisa atunci cand drumul e putin (doar putin) denivelat.
                          Am postat aici pentru ca mi-a fost imposibil sa gasesc ceva despre bielete cu functia "search". Capetele de bara sunt ok, alea stiu si eu sa le verific.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Pentru vitriol, s-ar putea sa fie chiar pivotul , exact asa cum spui tu se manifesta la mine si pivotul era de vina.

Comment

Da, astea sunt primele semne (pe viraj la viteza mica), dupa care bataia aia se accetueaza, o s-o auzi tare ca face ''poc'', apoi va incepe sa trosneasca (efectiv face ''trosc'' !!) apoi va flendari asa cum auzi la taxiuri bronc bronc bronc la orice sina de tramvai (la aia sunt si capetii si bieletele varza).

Eu sunt la ''faza trei'' , am trecut de bataie usoara, am trecut de bataie care o aude toata lumea din masina (''poc'' !!) , deci sunt la ''trosc ! poc ! trosc'' poc''..asa face... )

PS: n-am bani...imi fac dintii

LE: nu e capatul de bara (verificat). Capu de bara la viteza mica pe drum drept si la trecerile peste linii de tramvai il simti imediat in volan ca trepideaza roata si troncane (daca e uzat tare).
                              Pe drum drept bieleta nu prea troncane (numai daca e dusa bine). Capu de bara troncane pe drum drept si-l simti in volan.
                              Last edited by Octavian; 9 May 2012, 21:14.

Comment

Si eu, la 52 de mii a inceput sa bata capatul de bara pe stanga, ma asteptam sa fie cel de pe dreapta, pentruca asa se aude in masina, insa cand am verificat am vazut ca este pe stanga, ciudat!
                                ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google