Originally posted by vitriol
View Post
Capat Bara
Collapse
X
-
Originally posted by mr.K View PostCand fac asa capetele de bara, schimbare scrie pe el. Dupa iarna asta, si ale mele erau cam in aceeasi stare, asa ca le-am inlocuit.
Asa ca o sa cumpar inca doua capete de bara si schimb tot ansamblul bielete-capete de bara.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Cred, am vazut un afis p'acolo, cred ca striga si ei dupa clienti,pana pe 30 iulie, imi zicea nenea maistru' ca de schimbat un amortizor 40 lei si distributia parca 160, da ne departam de subiect!''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.
Comment
-
AM schimbat acum 2 luni capetele de bara la reprezentanta Apan.Aveam joc la directie si la gropi /denivelari se auzea un troncanit si se simtea si in volan putin socul.Le-am schimbat si de vreo 3 saptamani am constatat ca iar se simt socurile in volan , in schimb nu mi are joc si nu mai trancane la gropi.
Stie cineva cauza acelor socuri simtite in volan?
Comment
-
Banuiesc ca ai schimbat doar capetele de bara, dar bieletele de directie?
Ia un prieten care sa miste usor de volan stg-dr, si tu pune mana pe burdufurile care intra in caseta de directie unde se simte o umflatura(rotula) catre caseta si ai sa vezi daca ai sau nu joc in ele. Daca sunt ok, atunci jocul este in caseta de directie si de obicei se mai poate strange caseta putin.
Comment
-
A auzit careva de Breckner?
A pus tata sapt. trecuta pe Logan capete d'astea cica alea de origine erau 220 lei bucata ?!I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Breckner, astea sunt printre cele mai low-cost ... cat a dat pe ele ? stiu ca am luat si eu filtru de aer din-asta da e de r..... , mai bine dadea un ban si dup-aia nu mai avea treaba sa tot faca geometria, nu cred ca o sa te tina prea mult.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Originally posted by narcisclement View PostBanuiesc ca ai schimbat doar capetele de bara, dar bieletele de directie?
Ia un prieten care sa miste usor de volan stg-dr, si tu pune mana pe burdufurile care intra in caseta de directie unde se simte o umflatura(rotula) catre caseta si ai sa vezi daca ai sau nu joc in ele. Daca sunt ok, atunci jocul este in caseta de directie si de obicei se mai poate strange caseta putin.
Comment
-
Daca e joc intre pinionul de atac si cremaliera casetei, nu prea mai ai rezolvare, decat inlocuire; cu reglarea impingatorului axului cremalierei o sa mearga greu directia in anumite sectoare, dat fiind ca uzura nu se produce uniform in flancurile angrenajelor, pe intreg sectorul.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment