Foarte mult chiar 500 roni. Cel mult 355 roni cum spune si colegu`ar fi suficienti cu tot cu geometrie.
Capat Bara
Collapse
X
-
daca oferta e facuta de un reprezentant Dacia, este o oferta corecta, doar ca la ei piesele sunt foarte scumpe deoarece ei nu lucreaza cu piese after market cu doar cu piese de origine, doar ca tinad cont de faptul ca piesele de origine sunt tot piese facute de producatori in ambalaj personalizat de aici rezulta pretul asa de piperat.
Comment
-
Originally posted by alexgrasu View PostUn calcul simplu:
- cap de bara lemforder - de la 95 lei/buc pana la 115 lei/buc
- burduf febi - 25 lei
- geometrie - 70 - 100 lei
Rezultatul ar atinge un maxim de 355 lei.
Mai raman 145 lei pentru manopera...
Si eu zic ca e cam mult 500 de lei
Geometrie: 75 lei
Manopera cap bara: 32x2=64 lei
Manopera burduf: vreo 50 lei pe putin (e ceva de lucru)
Piese: cap bara X 2 buc aprox 180 lei
Burduf: 100-140 lei (daca e cel de la cutie stanga)
Deci cam pe acolo e...
De intrebat ce piese (producator) iti pune
Originally posted by Danyell View PostFoarte mult chiar 500 roni. ..............
Daca pui piese bune e ok pretul.
Comment
-
Alex, si eu tot la burduful de la bieleta de directie m-am gandit.
P.S. Bine... initial m-am gandit la burduful e la troleibuz, dar dupa aia mi-am adus aminte ca sunt pe forum Logan si am zis ca n-are cum.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Evident ca stiu ca bieleta de directie are burduf pentru ca axul casetei de directie sa nu se murdareasca, doar am schimbat o bieleta de directie la masina mea in urma cu doua luni.
@Lumpi ar fi putut sa ne spuna despre ce burduf este vorba, nu sa ne lase pe noi sa ne imaginam. Cu el am vrut sa fiu arogant (si sper ca mi-a iesit).sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
-
Va salut! Am si eu o nelamurire in legatura cu niste capete de bara si bielete de directie. Am achizionat ieri 2 capete de bara Lemforder made in Turkey ( 110 RON bucata) si 2 bielete tot Lemforder made in Brasil ( 94 RON bucata ). Stiu ca in Turcia exista fabrica Lemforder...dar in Brazilia stie cineva? Sper ca nu sunt falsuri... Si inca ceva...calitativ cele turcesti presupun ca sunt la acelasi standarde ca si cele produse in Germania, nu? Multumesc!
Comment
-
Made in Turkey este ok.
In Brasil nu cunosc, cred ca tot ok ar trebui sa fie atata timp cat chiar spune tara de provenienta/de fabricatie.
PS: apropo de capeti d ebara si pivoti, spunea cineva ca TRW sunt slabi (nu mai stiu unde) cat tin nici 50000 km (asta e foarte discutabil) am schimbat pivotii si m-am uitat de curiozitate ce au fost de fabrica: TRW ) cel putin la masina mea si am mers 100000 km fara probleme, pe la 100000 a fost primul semn ca sunt pe duca (troncanit).
Doar din intamplare am pus tot TRW (erau deja cumparati) si foarte OK la pret.Last edited by Octavian; 26 October 2012, 18:32.
Comment
Comment