Ba da andrei ... vopselele acum sunt pe baza de apa ... asa mi-au zis la service .. asta a fost scuza pentru ratarile lor pe aripa mea ...
Vopsea Sarita
Collapse
X
-
@Christnacht: Din pacate nu aveti Dupont in Constanta.
@DeLuXe: Vopselele au fost dintotdeauna pe baza de apa, deci asta nu e o scuza.
@blaze2k: In Real te-ai uitat?
Comment
-
In constanta avem un distribuitro dupont , dar nu cred ca face nimic la comanda...
dar la policolor ne fac markere la comanda? As vrea si eu unu , ce cod sa cer ca am gri platine
PS. m-am procopsit si eu cu o zgarietura pe aripaAttached Files
sigpic
Comment
-
Nu cred ca se fac la Policolor markere. Daca e, intreaba si iti zic eu codul de vopsea, dupa.
Comment
-
Da tu un mail la VC. Eu asa stiu, ca de la inceput a fost pe baza de apa, chiar sunt curios daca stiu bine sau nu.
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostIn Vitan la Policolor se fac markere...Bineinteles trebuie sa sti codul la vopsea!In curand mai multi vor adopta solutia asta deoarece e un nou segment de piata!
Mersi.
Comment
-
Eu m-am trezit cu o "ciobitura" in vopsea pana la tabla pe portbagaj e destul de mica dar mi-e frica sa nu rugineasca...Ce as putea sa-i fac ?
Comment
-
Nu are cum sa ajunga la tabla asa usor. Deci nu are cum sa rugineasca.
Comment
-
Originally posted by katalanu View PostPoti sa-mi spui si mie adresa mai exacta de unde pot sa fac comanda de un astfel de marker? Vitanul e destul de mare ... Sau macar un punct de reper, ca nu sunt din Bucuresti. Sau orice alt loc in Bucuresti de unde as putea face comanda.
Mersi.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment