Vopsea Sarita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ba da andrei ... vopselele acum sunt pe baza de apa ... asa mi-au zis la service .. asta a fost scuza pentru ratarile lor pe aripa mea ...
    sigpicMy ride

Comment

Cine stie in Timisoara unde se poate cumpara sau face dupa codul culorii creion corector albastru mineral. Daca mai exista si alte variante cum pot intra in posesia unui creion variantele sunt bine venite.

Comment

M-a costat 35 lei....si Policolor face marker pe comanda!Cel putin in Bucuresti
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

@Christnacht: Din pacate nu aveti Dupont in Constanta.
          @DeLuXe: Vopselele au fost dintotdeauna pe baza de apa, deci asta nu e o scuza.
          @blaze2k: In Real te-ai uitat?
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

In constanta avem un distribuitro dupont , dar nu cred ca face nimic la comanda...
            dar la policolor ne fac markere la comanda? As vrea si eu unu , ce cod sa cer ca am gri platine
            PS. m-am procopsit si eu cu o zgarietura pe aripa
            Attached Files

sigpic

Comment

Nu cred ca se fac la Policolor markere. Daca e, intreaba si iti zic eu codul de vopsea, dupa.

Comment

In Vitan la Policolor se fac markere...bineinteles trebuie sa sti codul la vopsea!In curand mai multi vor adopta solutia asta deoarece e un nou segment de piata!

Comment

Ar fi bine sa adopte multi solutia asta...eu am cautat in galati peste tot si nu am gasit si nici de facut nu face nimeni...aceeasi culoare(albastru mineral) care vad ca majoritatea o cauta mai insist poate cine stie

Comment

Ei mi-au zis k de anul asta au schimbat vopselele pe baza de solvent cu cele pe baza de apa... nu te contrazic dar am vazut cum prepara vopseaua ... si ce mi-a zis el...vrei sa dam mesaj la vc?
                    sigpicMy ride

Comment

Da tu un mail la VC. Eu asa stiu, ca de la inceput a fost pe baza de apa, chiar sunt curios daca stiu bine sau nu.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                        In Vitan la Policolor se fac markere...Bineinteles trebuie sa sti codul la vopsea!In curand mai multi vor adopta solutia asta deoarece e un nou segment de piata!
                        Poti sa-mi spui si mie adresa mai exacta de unde pot sa fac comanda de un astfel de marker? Vitanul e destul de mare ... Sau macar un punct de reper, ca nu sunt din Bucuresti. Sau orice alt loc in Bucuresti de unde as putea face comanda.

Mersi.

Comment

Eu m-am trezit cu o "ciobitura" in vopsea pana la tabla pe portbagaj e destul de mica dar mi-e frica sa nu rugineasca...Ce as putea sa-i fac ?
                          http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
                          Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

Nu are cum sa ajunga la tabla asa usor. Deci nu are cum sa rugineasca.

Comment

Originally posted by katalanu View Post
                              Poti sa-mi spui si mie adresa mai exacta de unde pot sa fac comanda de un astfel de marker? Vitanul e destul de mare ... Sau macar un punct de reper, ca nu sunt din Bucuresti. Sau orice alt loc in Bucuresti de unde as putea face comanda.

Mersi.
                              Orice stand Policolor din targul Vitan sau poti sa iei si de la DuPont pentru ca le iese nuanta mai bine!

Comment

Puteti sa-mi spuneti si mie care este codul de culoare pt albastru mineral?... Am dar search pe forum dar nu am gasit

Mersi!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google