Vopsea Sarita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vezi ca scrie codul pe stalpul dintre usi
    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Salut! Si eu am avut aceeasi problema la aripile spate exact deasupra rotilor dar am rezolvat la Dacia pe garantie dupa ce i-am amenintat cu OPC-ul si le-am zis ca in mod normal intr-un an jumate nu trebuia sa am nici o problema cu vopseaua,iar apoi am postat poze cu zonele respective si la vocea clientului si abia dupa interventia celor de la Pitesti dealer-ul de la Constanta a catadicsit sa ma cheme la ,,retusuri,,.

Comment

Stie cineva dca in Iasi se poate gasi creion corector si daca da unde?
        In plus care este codul la albastru marine nemetalizat (m-am uitat la stilpul dintre usi si intr-adevar sunt mai multe codusri acolo, dar care o fi de la culoare nu stiu)

Am uitat sa spun ca am si eu o zgirietura de vreo 15 cm pe capota din spate in care vreo 7 cm pana la chit(se vede alb) si restul un albastru deschis.

Pentru polish ce recomandati? Este suficient sa cumpar eu pasta si fac chestia asta manual fara a fi necesar aparat de plolish?

Va multumesc

Comment

Darkside-si eu raman la parerea ca e de 2 lei vopseaua de pe Golan,pe albul meu in unele zone s-a decolorat vopseaua din cauza la gainatu la pasari,poti sa lasi un bmw cat vrei ca nu ataca vopseaua ca pe Golan.

Comment

Am atasat o imagine cu zgirietura aici http://www.loganclub.ro/forum/scoate...reion+corector la postul 60 si voi continua discutia acolo ca sa nu scriu in 2 locuri diferite despre aceeasi problema.

Comment

Originally posted by alin2009 View Post
              ...poti sa lasi un bmw cat vrei ca nu ataca vopseaua ca pe Golan.
              Pe principiul iarna nu-i ca vara,nici acei minim 35 000 euro pe BMW sunt mai multi decat 8000 euro pe Golan. ;)
              Pentru reducerile de pret se "umbla" la materiale si cea mai accesibila este vopseaua.

Comment

De cind au schimbat cu vopseaua ecologica pe baza de apa, lacul de suprafata este foarte casant si sare foarte repede. De aic apar si micile puncte negre de sub lac. Fisurile nu fac altceva decit sa lase apa sa intre prin aceste fisuri si duc la deteriorarea vopselei si totodata rugina.Remedierea nu se poate face cu polisatul. Eu recomand ceara la cel putin doua-trei spalari.

Comment

Cam cat costa un asemenea marker in Vitan?
                  Ma intereseaza si pe mine acest lucru pt. ca un tembel incercand sa faca o parcare laterala mia luat coltul din dreapta al barii si mia sarit vopseaua de pe locul respectiv cam de marimea unui bob de mazare.
                  Pe langa aceasta saritura de vopsea bineinteles ca mia zgariat si vopseaua pe acolo ,dar o sa iasa la polish.

Comment

Am luat un marker la codul vopselei, din Vitan, acum vre-o 2 ani cu 35 lei bucata. Chiar si aseara l-am folosit pe capota...deh mai raman urme de la pietricele
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Lamuriti-ma va rog si pe mine ca sa inteleg. Exista diferenta intre creion corector si marker dupa cod?
                      Sau este una si aceeasi chestie.
                      Totusi creion inseamna ceva solid.
                      Marker este o carioca care ar trebui sa aiba in rezerva vopsea.

Cum sta treaba cu ele.

Comment

Salut in primul rand, sunt nou pe aici si as dori sa va felicit pentru treaba buna care o faceti voi si utilizatorii vostrii. Sunt posesor de Logan de cateva luni si cum dabia am inceput sa invat ce inseamna sa ai o masina, m-am lovit de cateva chestii. Cel mai de curand ma deranjeaza vopseaua de pe capota mea. Pe margini in special a avut un fenomen ciudat, vopseaua parca aluneca de pe capota si are o forma usor creata, ca si cum s-ar fi strans si a alunecat usor. Pe cei pe care i-am intrebat spun ca e de la caldura, insa nu stiu ce sa cred. Daca imi puteti da un sfat, sau o parere v-as fi recunoscator.

Comment

Bine ai venit!
                          Foarte util ar fi sa pui o poza.
                          Oricum, din ce spui tu, nu e normal sa faca asa.
                          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Fals,fals,fals.
                            Ai observat deabia acu fenomenul asta sau de cand ai luat masina?
                            E posibil sa nu fi dat astia bine vopseau si sa scurs.
                            Doar nu ai avut masina parcata la vreo 100 de grade in vreun cuptor auto ca sa se scurga vopseaua in asa hal?
                            Si apoi ca sa zic asa vopseaua sarea de pe masina la caldura si in nici un caz nu se incretea sau sa se scurga ca doar nu este vopsita cu vopsea de oua(Galus).

AAAAAA si daca masina este in garantie dute cu ea de unde ai luato ca sa o revopseasca!!!
                            Last edited by Ivan Marian; 25 July 2009, 15:18.

Comment

Tocmai ca masina nu e noua, nu mai am garantie.. dar cand am luat-o eu.. prin martie asa... ininte sa vina caldura asta.. nu cred ca era asa... adika procesul s-a dezvoltat, din acest motiv am spus ca e de la caldura. O sa fac niste poze si o sa va arat. Multumesc

Comment

Atunci individul de la care ai luat masina sigur a avut un accident cu ea si nu tia spus de el.
                                Nasul meu a lovit aripa fata a masinii(tot logan) si astia de la service au dato in balamuci rau de tot cu vopseaua,adica sa scurs lacul si vopseaua iar in soare se vede imediat.
                                Asta ee ,,,,prost vopsitorul.
                                Last edited by Ivan Marian; 26 July 2009, 01:34.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google