nu mai este nimeni pe aici?
Vopsea Sarita
Collapse
X
-
Markerul nu inlocuieste vopseaua ca si protectie anticoroziva.mai ales daca dai cu marker si apoi iti pui protectii.cand o sa le dai jos o sa vezi vopseaua umflata sau chiar rugina.Sfatul meu este sa remediezi cu putin chit si apoi un punct mic de vopsea dupa care sa iti pui protectiisigpic
TM 01 DEO
Comment
-
In continuarea ghinioanelor din acest an ( care din fericire o sa se se termine ), chiar in ajun de Craciun am sesizat problema din poza. E la imbinarea de sus dintre portiera pasager stanga si acoperis. Prinde orbul, scoate-i ochii. E clar ca e lovita cu un obiect cilindric. Pe portiera mai e cum mai e. Pe acoperis insa e destul de urat. Mai am vreo sansa sa rezolv cu ceva hand-made? Gen sa colorez si sa pun lac + nivelare la polish? Iddea e ca la CASCO mai am doua daune pe anul asta (2 zgaraieturi cu cheia si un dobitoc ce m-a lovit in parcare) si parca mi-e nu-stiu-cum s-o bag in service sa-mi scoata tot plafonul doar pentru asta... chiar daca stiu ca-s 99% sanse de rugina daca nu fac nimic. Idei?
P.S. Pana una alta ma duc sa caut un marker corector, ca ar mai fi chestii mici de retusat. Gen urme de portiere.Attached Files
Comment
-
salut,
am si eu de vreo saptamana o 'gaura' in capota,vopseaua e sarita(se vede tabla clar)din cauza unei pietre.(care de altfel a lovit si parbrizul,cred ca daca era in parbriz direct il crapa)
se poate repara asa ceva ?(in afara de cazul in care dau capota jos sa o vopsesc)
Comment
-
Normal ca o vopsesti.Daca se vede tabla poate e necesar si ceva chit poate si ceva indreptat,iar vopsirea eu zic toata capota,cel putin partea superioara,sa nu apara diferente de nuanta,mai ales ca locul(capota) este unul dintre cele mai vizibile...
Comment
-
Calitatea vopselei este proasta. Nu se poate ca in trei ani si ceva sa apara incepand din zona pragurilor si continuand pe aripi spate puncte de 3-4 mm cu vopsea sarita pe amble parti (stanga & dreapta). Mai interesant e ca acelasi lucru s-a intamplat si pe usa dreapta spate pe muchia din dreptul stalpului de jos pana in dreptul elementului de plastic ornamental existent pe usa.
Comment
-
salut , am si eu o intrebare.....am zgariat masina intro parcare si am duso la vopsit,,,,nu sunt foarte multumit de ce mi-au facut aia ,,,pt ca se vad niste umflaturi mici asa pe partea unde a fost vopsita.... se va rezolva ceva printr'un polish?....imi poate spune cineva?...multumesc mult!
Comment
-
Dupa o vizita la spalatorie am observat ca mi-a sarit lacul in cateva locuri de pe bara din spate . Se ia de zici ca este nailon . Merge sa dau cu lac din spray? . Vopseaua nu este afectata .Cat este garantia la vopsea?Bara a fost revopsita in service autorizat agreat de DACIA, pe CASCO .
Comment
-
Du-te cu bara la ei si pune i sa ti o faca din nou. Nu are voie sa, sara vopseaua daca este data inainte cu plastic primer. Deci strange-i cu usa ca asa merita si marele vopsitor al meu care mi a facut ambele aripi si coaja de portocala putin si gazate vai de mama lor mai sunt si reperezentanta pacat ca la mecanica sunt buni dar in rest .... cel putin eu nu am fost multumit de prestarile lor ( privind vopsitoria ).Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
am enspemii de probleme...si postez in enspemii de locuri numai ca sa nu deschid alte topicuri.nu stiu cum naiba dar mi-a sarit vopseaua de se vede tabla fix la capota pe muchia dinspre parbriz.nu pot sa imi explic....am descopeit in timp ce stateam in masina si mi-a deschis-o nenea de la ITP sa verifice seria.Imi vine sa imi smulg parul din cap fiindca are 2,5 cm si e doar pe muchie.Imi e frica de rugina...ce pot sa fac?
Merge sa o fac cu spray acasa?(gen izolez bine capota/parbriz si las descoperita decat buba)
Comment
Comment