Multumesc prietene
Antena Radio
Collapse
X
-
Comment
-
De ce imi merge radioul in oras bine si inafara orasului prost de tot.?. O fi din setarea radiocasetofonului . Maidemult mergea fara probleme dar de la un anumit timp cand parasesc orasul nu mai prinde postrurile. Antena mai e la locul iei. (Radio e original de la fabrica montata de Dacia).[SIZE="3"]
Comment
-
Firul vine pe sub capitonajul plafonului, in partea din fata.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostFirul vine pe sub capitonajul plafonului, in partea din fata.
Comment
-
Originally posted by Sigisz View PostDe ce imi merge radioul in oras bine si inafara orasului prost de tot.?. O fi din setarea radiocasetofonului . Maidemult mergea fara probleme dar de la un anumit timp cand parasesc orasul nu mai prinde postrurile. Antena mai e la locul iei. (Radio e original de la fabrica montata de Dacia).
Comment
-
@ionut_k: Nu trebuie dat capitonajul jos, se poate umbla la el numai tragand de el sau desfacand 2 cleme.
Comment
-
Salut! La mine s-a slabit piulita care fixeaza chestia aia in care e infiletat "batul" ala al antenei si la frane se roteste si ma trezesc cu antena undeva in fata parbrizului... cum fac sa ajung la piulita aia? merge sa dau doar plafoniera jos si daca da cum se face asta? Sau trebuie sa demontez tot capitonajul...
Comment
-
Intre timp am rezolvat si descriu aici cum in caz ca mai are nevoie cineva: se demonteaza plasticul transparent al plafonierei (e prins cu niste cleme), se demonteaza corpul plafonierei (se strange clema de sustinere din dreapta iar plafoniera se va lasa ramand suspedata in partea stanga unde are ca un fel de balama). In spatele plafonierei se vede piulita cu pricina. Accesul este cam dificil. Cu o cheie tubulara cu clichet se strange piulita. Trebuie urmarit inainte strangerii ca antena sa fie centrata... Cam atat.
Comment
Comment