Need Info: Detergent Pt Masina De Spalat Cu Presiune

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Need Info: Detergent Pt Masina De Spalat Cu Presiune

Salutare, guys!

Precum am scris si in titlu, m-ar interesa de unde se poate cumpara ceva detergent pt masina de spalat cu presiune - mi-am cumparat de curand un Bosch Aquatak 100 si nu stiu cu ce detergent sa spal.
    Masina are 140 de bari, si pistolul nu are nush ce duze smechere or stuff ca sa-mi pulverizeze ca la spalatorii, unde folosesc scule profi.

Nu se foloseste detergent, se foloseste spuma activa special pentru pompele de presiune.
    Un search pe GOOGLE dupa SPUMA ACTIVA AUTO are destule rezultate concludente.
    GL-22-TOF

Comment

Originally posted by Metallaru View Post
      Salutare, guys!

Precum am scris si in titlu, m-ar interesa de unde se poate cumpara ceva detergent pt masina de spalat cu presiune - mi-am cumparat de curand un Bosch Aquatak 100 si nu stiu cu ce detergent sa spal.
      Masina are 140 de bari, si pistolul nu are nush ce duze smechere or stuff ca sa-mi pulverizeze ca la spalatorii, unde folosesc scule profi.
      Jucaria are 100 bari.

Spuma n-o sa faca in veci ca in spalatorie.

Iti recomand o manusa de bumbac care o inmoi in apa cu detergent (Pur, sampon auto, ce vrei) si o iei la mana dupa ce ai dat in prealabil un jet de apa sa iei mizeria mare.
      Attached Files

Comment

Corect, 100 de bari, ma gandeam la 1400 W putere motor
        Nici nu stiu daca am pretentia sa-mi faca spuma ca la spalatorie, doar vreau sa iasa curata

Comment

Cauta la Mafra, spuma activa concentrata la bidon de 5 litri. Iese perfect.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

am acelasi aparat de presiune si sampon de la mafra la 5l. iti spun sigur ca nu face spuma ca la spalatorii cu acel dispozitiv de dat sampon. pentru a scoate spuma ca la spalatorii am vazut ca se gasesc pe net alte dispozitive dar nu stiu ce randament au. eu dau de 2 ori si se curata bine, nu trebuie sa dau cu carpa.
            sigpic

Comment

Mergi la spalatorie si ceri la baieti sa-ti vanda niste spuma activa.
              Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Originally posted by 1.6_mpi View Post
                am acelasi aparat de presiune si sampon de la mafra la 5l. iti spun sigur ca nu face spuma ca la spalatorii cu acel dispozitiv de dat sampon. pentru a scoate spuma ca la spalatorii am vazut ca se gasesc pe net alte dispozitive dar nu stiu ce randament au. eu dau de 2 ori si se curata bine, nu trebuie sa dau cu carpa.
                Samponul e una, spuma activa e alta.
                Samponul e facut sa faca spuma cand dai cu buretele / manusa, etc, iar spuma activa e special gandita pentru curatitoarele cu presiune. Si teoretic ar trebui clatita masina cu apa curata, dat un strat de spuma activa, lasata sa actioneze aprox 10 min, apoi clatit bine cu presiune. Doar ca la spalatorii nu au timp sa astepte, asa ca strica vopseaua...
                GL-22-TOF

Comment

Substanta activa se dilueaza conform specificatiilor de pe ambalaj si se da pe masina cu un "vermorel". E cel mai ok asa.

Comment

Am un vermorel, din ala cu pompitza
                    Borcanasul din setul masinii sunt convins ca nu atomizeaza destul incat sa iasa spuma ca la spalatorie.

Comment

Ideea e ca nu toate substantele active fac spuma sau trebuie sa faca spuma. Spun asta pentru ca am un amic cu o spalatorie auto si mai luam de la el substante. Spre exemplu, nu era nici o diferenta intre Mafra si ce folosea el. Diferenta o face tehnica de spalare, concentratia de "spuma activa" si aparatul.

Comment

Na bun, am comandat ceva spuma si detergenti de la mafra, sapt viitoare imi vine pachetul, sa vedem ce stiu sa faca

Comment

azi m-am uitat pe bidon si e spuma activa, am scris gresit mai sus spunand ca e sampon. ce nu imi place mie la spuma asta e ca se scurge prea repede de pe caroserie si trebuie sa dau de mai multe ori.
                          sigpic

Comment

Daca vrei sa iti faca spuma ca la spalatorii iti trebuie un borcan ca si cel de la spalatorie, daca cauti pe net o sa gasesti parca in italia, si costa parca in jur de 80 eur anul trecut, au acelasi borcan cu diferite adaptoare, pt bosch, pt karcher, sau cumperi unul de la o forma de la noi care se ocupa cu asa ceva si gasesti pe cineva sa iti faca un adaptor la strung pt el.

Comment

Hai ca va lamuresc eu.

Eu am un aparat Karcher 2.14, aparat aproape cel mai ieftin de la Karcher. 100 bari 340l/min (conteaza mult debitul nu presiunea apropo). Se gasesc unele lancii de spuma, speciale pt karcher cu care scoti spuma aproape ca la spalatorie. Sunt unele foarte smechere, care le gasesti mai mult in afara, si costa 50-80eur. Insa exista si lance facuta special de Karcher pt aparatele Karcher. Una din asta costa 70-100lei (eu am luat din Dedeman cu 70lei).
                              Spuma iese cam asa: http://www.youtube.com/watch?v=1A66hYJKxCA
                              Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Eu sunt destul de multumit. Tine cont ca spuma care iese tine evident de marca de spuma folosita cat si de aparatul in sine. Aceeasi lance daca o pui pe un Karcher de 3 milioane o sa scoata mai putina spuma decat pe un Karcher de 10 milioane. Insa in filmele de sus sunt pe aparate ieftine, deci eu zic ca e ok.

Tu zici ca ai Bosch, lancea nu se potriveste insa am auzit ca se gasesc niste adaptoare 10-20de lei costa ca sa poti folosi lancea la aparate Bosch. Ai grija si la faptul ca sunt 2 variante de lance Karcher. Una mai mare, care are si reglaj al spumei (min-max,eu de asta vb), si una mult mai mica care nu e buna de nimic .

Fara lance din asta de care vb eu nu o sa scoti spuma niciodata cu furtunasul ala care il are aparatul. Totusi in afara de efectul vizual ca ai spuma pe masina, eu inainte sa iau lance din asta speciala pt spuma foloseam un bidonas din ala de presiune pentru stropit pomii. Facea f putina spuma insa masina se curata f bine, bineinteles daca aveam spuma buna
                              Bafta;
                              Last edited by bossake; 26 August 2011, 00:23.
                              Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google