Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ai bagat 10W40 in motor ca asa ai vrut tu, sau te-a sfatuit cineva?
    Nu prea e ok, mai ales ca vine iarna.

Comment

• Salutari la toata lumea, pana acum am bagat Castrol Magnatec 5W-40 .....Acum ma gandesc sa bag ulei Motul 5W-40 problema este cu nu am prea am gasit feedback-uri pe net inafara de site-ul oficial.....Poate ma ajutati voi sa-mi fac o parere despre acest ulei.Numai bine.

Comment

• Cauta Motul Ester, este un ulei extraordinar cunoscut mai ales de motociclisti ca firma, insa gama de uleiuri pentru automobile este foarte variata.Problema e ca nu gasesti oriunde!
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu chiar nu inteleg de ce se cauta oloiuri rare, cand piata e atat de diversificata si chiar ai de unde alege.
          Te poti pomeni ca acum gasesti oloiu respectiv si dupa un an la urmatorul schimb da-i din buci ca nu mai e pe piata, sau s-au terminat stocurile si pana vine din Canada (sau de unde vine) mai dureaza vreo doua luni.
          Plus ca noi avem utilaje pe 4 roti, nu pe doua care se tureaza la 12-14000 rpm.

Comment

• Nu-s uleiuri rare doar ca nu se gasesc in orice supermarket!Magazinele de specialitate si cele online au gama de uleiuri Motul!Eu personal am mers mereu pe ideea ca un ulei de motor care e capabil sa asigure protectie la turatii foarte ridicate, nu va avea nici un fel de problema la un motor folosit in regim normal, singurul inconvenient fiind daca merita sau nu diferenta de pret!

PS: Motul nu e dedicat motoarelor de superbikes ci tuturor motoarelor de generatie noua si foarte noua si care da clasa multor uleiuri cunoscute la noi!

PS2: NU FAC RECLAMA!

Comment

• Am studiat si eu Motul, cam mult marketing vazut dupa mine, NU spun ca nu e bun, probabil ca e printre cele mai bune de pe piata.
              Ca o paranteza: un ulei care confera protectie foarte buna la turatii inalte, nu e obligatoriu sa aibe acelasi efect la turatii/regimuri normale. Intram la capitolu vascozitate, vascozitate cinematica si alte rahaturi.

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                Ai bagat 10W40 in motor ca asa ai vrut tu, sau te-a sfatuit cineva?
                Nu prea e ok, mai ales ca vine iarna.
                o fi patit cum am patit eu la Auto Cobalcescu.... Adica cu japca ca altfel nu se poate.

Comment

Am studiat si eu Motul, cam mult marketing vazut dupa mine, NU spun ca nu e bun, probabil ca e printre cele mai bune de pe piata.
                  Ca o paranteza: un ulei care confera protectie foarte buna la turatii inalte, nu e obligatoriu sa aibe acelasi efect la turatii/regimuri normale. Intram la capitolu vascozitate, vascozitate cinematica si alte rahaturi.
                  Corect ce spui insa eu am avut ocazia sa folosesc Motul Ester la un Citroen si vrea sa zic ca s-a cunoscut...Si nu era nici un fel de placebo

Comment

• Eu unu am pus in motor castrol magnetic 5W40 am auzit ca e cel mai bunisor ulei
                    ym! dorinu2005@yahoo.com
                    BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

• Ai auzit bine doru,iar dci-ul nostru chiar merita fiind mai evoluat tehnologic fata de benzinarele 1.4 si 1.6 8v

Comment

• Pana acum am bagat mobil synt s 5w40 la 3 revizii, are ceva daca pun castrol 5w40 Magnatec ? E mai bun ?
                        sigpic

Comment

• Pune Magnatec dar mare diferenta nu vei sesiza!

Comment

• Mobil 5W40 sau Castrol 5W40...Lasa pe Mobil ca nu faci mare branza daca-l schimbi.

Comment

Eu chiar nu inteleg de ce se cauta oloiuri rare, cand piata e atat de diversificata si chiar ai de unde alege.
                              Te poti pomeni ca acum gasesti oloiu respectiv si dupa un an la urmatorul schimb da-i din buci ca nu mai e pe piata, sau s-au terminat stocurile si pana vine din Canada (sau de unde vine) mai dureaza vreo doua luni.
                              Plus ca noi avem utilaje pe 4 roti, nu pe doua care se tureaza la 12-14000 rpm.

De acum nu o sa fie rar....Prietenul meu de la care o sa i-au uleiul o sa fie distribuitor in vestul tarii....Dupa cate am inteles....El participa la curse judetene si echipa din care face parte la VTM .... Si in masinile lor, pana acum, au bagat numai ulei Motul....De care spun ca sunt super multumiti, dar pot fi subiectivi, de aceea nu cred ca strica cat mai multe pareri.
                              Pretul la care-l i-au este de 40 lei litrul + schimbul....( deh prieten ) deci este cam la acelasi pret ca si Castrol Magnatec 5W-40 care mi la adus alt prieten, pana acum din Germania ( nu stiu daca conteaza asta ). Numai bine.

Comment

• In regula ))
                                Astia (Motul) fac oloiuri bune. Dar am o mica banuiala si anume ca prietenul tau la raliu nu foloseste Motul 5W40 (adica mi se pare un pic banal) si ca baga ceva mai ''tare'' in motor din gama Motul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google