Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asta e chiar tare, atunci de ce draq au mai scris in cartea tehnica ca se poate pune si uleiuri care se inscriu in normele ACEA?! trebuiau sa scrie doar DACIA OIL

daca se leaga ca de ce vreau sa pun MOBIL, ma tiganesc cu ei acolo
    sigpic

Comment

• Pai normal.Am crezut ca ma ia cu faze gen ca pierd garantia si dinastea)
      Ca au mai fost cazuri prin tara.
      Dar pana la urma totul a fost ok si revizia si tot.

Comment

• Ei vor sa-si vanda produsele, e normal...nu ca ar dauna ca pui alt ulei (cu mult mai bun). Asa mi-au facut mie prima oara...ca cica pierd garantia daca bag altceva in afara de Elf sau DaciaOil...le-am intors spatele si am plecat
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Mi-am dat seama din start ca asta era motivul pentru care mi-a comentat aia.
          Dar dupa cea m revenit i-am zis la inginer ca am luat uleiul de la dealer si i-a mai venit zambetul pe buze.

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
            asta e chiar tare, atunci de ce draq au mai scris in cartea tehnica ca se poate pune si uleiuri care se inscriu in normele ACEA?! trebuiau sa scrie doar DACIA OIL
            daca se leaga ca de ce vreau sa pun MOBIL, ma tiganesc cu ei acolo
            Atentie, a nu se face confuzie intre a recomanda si a obliga.
            Dacia recomanda, nu obliga folosirea uleiurilor DaciaOil si Elf.

Refuzul la service e prostesc si neintemeiat.
            Nu se pierde nici o garantie, astea sunt povesti de-ale mesterilor (am raspunsul de la VC , tre sa-l caut).
            Eu cand m-am dus cu uleiu meu nici n-au incercat sa comenteze ceva... ''acolo e uleiu, aici sunt cheile, spor la lucru''.

PS: a da, la 30000 un inginer incerca sa-mi explice ce a patit el cu oloi adus din Germania (pt benzinar) cum l-a mancat in 10000 km, etc etc.
            Am zambit, i-am explicat si lui unde am uleiu (''na vezi ca pe scaunu din dreapta e uleiu'') si gata.

Comment

• Schimbarea uleiului

La revizia la un an am schimbat uleiul in jud.HD.Uleiul ramas am fost sfatuit sa-l pastrez pentru urmatoarea revizie.La doi ani am facut revizia la SB si m-am dus cu uleiul ramas de la un an.Nu afost bun !!!NOI FOLOSIM ALT ULEI NE PARE RAU....!!! Si uite asa am doua tipuri de ulei aprox.1L si nu stiu la ce service sa ma duc la trei ani ???? Cate bordeie atatea obiceie la dacia LOGAN

Comment

• Asa-i...din pacate nu exista o disciplina la nivel de retea nationala si fiecare cam aplica reguli dupa bunul plac.

Comment

• Astept pareri si sugestii despre ELF EVOLUTION 5W40 pentru benzinar. Salutari!

Comment

• Pai daca e Elf 5W40 SXR ala e mai mult folosit la dizaluri, dar merge desigur si la benzinar (are A3).
                    E bun si il poti folosi fara nici o problema in locul lui DaciaOil5W30, e clar mai bun.

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                      Pai daca e Elf 5W40 SXR ala e mai mult folosit la dizaluri, dar merge desigur si la benzinar (are A3).
                      E bun si il poti folosi fara nici o problema in locul lui DaciaOil5W30, e clar mai bun.
                      Sugerezi altceva mai bun? Eu pe ELF as merge. Multumessc.

Comment

• valeu, numai de MOBIL se vorbeste de cateva pagini incoace
                        sigpic

Comment

• Originally posted by spulbercris View Post
                          Ceva mai bun : Valvoline Syn Power, Castrol, Aral, Mobil 1...nu conteaza ordinea...orice din astea 5w40 sau 5w30 sau 0w40
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by spulbercris View Post
                            E o alegere buna.
                            Acum sunt o gramada de uleiuri (marci), eu folosesc Mobil1 5W30, dar sa spun ca il recomand numai pe asta si ca celelate sunt slabe, ar fi pur subiectivism (spre exemplu nu m-a incantat Mobil 5W40)

Daca vrei sa mergi pe asta (Elf 5W40) mergi cu incredere, e OK.

Comment

• un schimb de ulei ma costa 100 lei, 80 ulei Dacia Oil + 20 manopera
                              decat sa pun ...sa zicem Castrol care e 180 +20 manopera si sa-l schimb la 15000 km
                              am decis sa pun Dacia Oil dar il schimb la 7500 km
                              ce parere aveti?

Comment

• Pai si care-i diferenta?La banii e la fel.Calitativ cred cai mai bun castrol-DAR tinand cont ca uleiul Dacia oil e de fapt Texaco........nu stiu cam are ar fi diferenta.
                                Fiecare alege ce marca de ulei crede el.
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google