Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da are A5 si parca e full sintetic , am restul de ulei in masina dar nu mai cobor acum sa ma lamuresc. Am ramas surprins si eu cand am vazut norma A5 pe bidon.

Comment

• nu faceam afirmatia aia fara sa am ceva la fundatie. info este de la un mecanic din reteaua DACIA,care stie ce zice. nu am intrat in detalii cu el.
      sigpic

Comment

• Acum eu ma pun in pantofii Renault: daca as investi bani pt imbunatatirea performantelor motorului, atunci sa fi sigur ca as spune in gura mare ca am facut asta. Ca doar m-ar interesa atragerea de clientela noua.
        Plus de asta, motoarele acestea si-au dovedit fiabilitatea in timp, tampit sa fii in a aloca bani noi imbunatatirii lor, pe ramura fiabilitatii. Cu alte cuvinte: de ce sa investesti mil de euro in cercetare/dezvoltare/punere in practica, cand cu aceiasi bani poti cercata/dezvolta/pune in practica altceva. Pt ce sa imbunatatesti un produs, ce si-a dovedit fiabilitatea?
        Mai intreaba-l pe "domn" mecanic ce facura astia? Poate pistoane de titan? Segmenti de asemenea?
        Last edited by Cezar; 8 August 2009, 08:16.

Comment

• Originally posted by madi View Post
          Da are A5 si parca e full sintetic , am restul de ulei in masina dar nu mai cobor acum sa ma lamuresc. Am ramas surprins si eu cand am vazut norma A5 pe bidon.
          Daca (si numai daca ) ai timp si chef, fa te rog o poza fata/verso la bidonu de ulei, ca pe net n-am gasit nimic.

Comment

• Din păcate nu pot pune o imagine cu eticheta de pe bidon decât luni , pentru că nu am aparat foto, am numai o camera miniDV iar placa fireware nu mai merge.Dacă incerc să descarc prin USB nu se intelege nimic , asa că luni o să folosesc un scaner la servici .
            Pe eticheta scrie : norma A5/B5 , SL/ C.. , produs obtinut prin sinteza , firma producatoare TOTAL .Asa , era sa uit uleiul este Dacia Oil Plus Premium 5w30.

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
              Ee da, asta-i alta treaba
              Are DaciaOil Premium norma A5???
              E semisint sau fullsint?
              Cel putin din 2008 au cu norma A5. Pe bidon scrie ca e facut prin procedeu de sinteza.

A5/B5 o combinatie intre A1 (economie combustibil) si A3 (performante ridicate, adica rezista la exploatari extreme). (B este echivalent pentru diesel).

Atasate poze cu doua bidoane, unul vechi de la prima revizie (feb. 2008) si unul nou de la revizia de 45.000 (mai 2009).

Eu am intretinere la 15.000 KM. (masina e luata in aprilie 2007).

S.
              Attached Files
              I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Da, saru'mana.
                Un lucru bun pt DaciaOil, au renuntat la A1.
                Ultima intrebare ) Madi, Silviu: cat e litrul? (macar estimativ).

PS: Silviu, da' berea aia ce norma are ))))))))

Comment

• Probabil d-aia si-au si permis sa mareasca intervalul la revizii fara obligativitatea de a schimba uleiul mai devreme.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Am platit in service 74 lei fara TVA ( 4 bidoane de un litru ) .Vine cam 22 lei pe litru cu TVA. In magazine in Campulung pretul este intre 23 si 25 lei pe litru.

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                      Da, saru'mana.
                      Un lucru bun pt DaciaOil, au renuntat la A1.
                      Ultima intrebare ) Madi, Silviu: cat e litrul? (macar estimativ).

PS: Silviu, da' berea aia ce norma are ))))))))
                      Eu am dat 61RON+TVA pe 4L la AutoEuropa in TM.

P.S.: :-) berea aia are normal A1 cred, ca tre "schimbata" des, ca sa obtii "performante" notabile :-)

Comment

• N-am vazut pana acum un oloi cu norma A5 la asa pret de pret (o fi, dar eu nu-l stiu).
                        72-73 lei pt 3 litri...
                        Daci cred ca fac o schimbare de atitudine...

Comment

• Tavi, 73RON (TVA inclus) pe 4L, pret de service.
                          E luat din devizul achitat dupa revizie.

S.

Comment

• cand am fost sa rezolve problema (pe garantie) a scurgerilor pe la distributie, am avut in masina aproape 1L de Mobil1 5w30 ca sa completeze in caz ca au nevoie de ulei. si ghici ce, nu au zis absolut nimic ca de ce am uleiul ala in motor
                            sigpic

Comment

• mai vreau si eu o parere dintre aceste 2 uleiuriu care ar fii mai bun Castrol EDGE Formula RS 0W-40 sau MOBIL 1 TURBO DIESEL 0W-40

Comment

• Turbo Diesel iese din discutie clar!!!...vazand la semnatura ca ai 1.6, deci benzina. Nu baga ulei de diesel in motor benzinar. Nu se recomanda sub nici o forma.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google