Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Interesant vad ca scrie ca e facut in turcia....

Comment

• Uleiurile mobil 2000,3000.synt sunt facute in turcia, pe celelalte scrie UE, ex: mobil 1

Comment

• @ mitosu... am pus 5w40 inca de la primul schimb.(asta recomanda dacia). Am avut numa ulei cu Acea A3...deci e super ok.
        Problema era ca eu am avut elf evolution 5w40...care era facut in franta si ambalat in romania. Despre uleiul asta zicea Octavian ca e mai slab decat mobil 5w40....si acum dupa ce am cumparat uleiul si am desfacut eticheta de sus...sa vad ca renumitul Mobil e facut in ...turcia acu care sa fie mai bun? elf ambalat in ro dar facut in fr sau mobil facut in turcia cu ambalaj suspect...
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
          .....................
          ............................................
          Am depasit 15.000 km cu ESP-ul schimbat in februarie 2009. Nu cred ca mai fac 5000 km pana in februarie 2010, dar inca 3000 ii fac garantat. ........
          Eu garantat voi face ~20000 km fara schimb de oloi, nu-mi fac absolut nici o problema, ''arata'' foarte bine.

PS: bine ca in Germania cu ESP au interval de schimb la 25-30000 km si la utilajele noastre sughita...ca circulam numai prin Sahara si Siberia

Comment

• Octavian___31 tu ai in masina esp formula 5w30?Si vrei sa il ti 20.000km :|

Comment

• Pai ce are domle? (e putin sau mult? )
              Cand se schimba oloiu' (Dacia Oil spre exemplu) simti imediat ca e mai silentios motorul cand iesi din service, la ESP dupa 15000 km, pus altu nou, motorul merge/se aude la fel (frumos) dovada ca ala vechi ar duce mult peste 15000 km.

PS: mumus - daca te uitai la orice alt ulei (alt producator) Castrol, Shell, etc etc ce mai sunt prin supermarketuri, ai fi vazut ca toate au ţipla dubla pe bidon, exact ca la Mobil 5W40.
              Last edited by Octavian; 31 October 2009, 11:44.

Comment

• uleiurile din gama mai veche de la mobil, fie mobil synt, fie mobil 1, care se gasesc pe piata noastra, cam toate sunt facute in turcia. rar gasesti loturi fabricate un vest. si eu cand am luat uleiul mobil 5w-40, tot in turcia era produs. acum doar cele din noua gama de mobil 1, new life, peak life si extended life, se gasesc la noi din loturi fabricate in vest, mai exact marea britanie. asta pana incep sa le fabrice si pe astea in turcia si apoi nu mai avem de unde alege.
                sigpic

Comment

• Octavian___31 nu stiu daca e mult sau putin doar am intrebat...atunci la urmatoru schimb am sa bag si eu tot esp 5w30 sa vad cum se comporta cu el...

Comment

• Originally posted by tdan08 View Post
                    uleiurile din gama mai veche de la mobil, fie mobil synt, fie mobil 1, care se gasesc pe piata noastra, cam toate sunt facute in turcia. rar gasesti loturi fabricate un vest. si eu cand am luat uleiul mobil 5w-40, tot in turcia era produs. acum doar cele din noua gama de mobil 1, new life, peak life si extended life, se gasesc la noi din loturi fabricate in vest, mai exact marea britanie. asta pana incep sa le fabrice si pe astea in turcia si apoi nu mai avem de unde alege.
                    Unde ai vazut ca scrie pe bidon ca este fabricat in Marea Britanie ca eu am vazut ca scrie numai UE pe cele mentionate de tine? Eu unu' nu am vazut din 2006 de cand folosesc mobil 1 5w30 esp formula sa scrie pe el Made by Turcia,Turcia scrie pe mobil synt mai nou mobil 2000 sau 3000 poate si pe altele dar nu pe mobil 1

Comment

• s-a discutat cu doua pagini in urma despre cum sa-ti dai seama din ce tara provine. cuvantul cheie sau cuvintele cheie sunt "cod de bare".
                      sigpic

Comment

• Da, am citi chiar m-am uitat si pe bidon incepe cu 505 si asta inseamna ca este facut in UK?

Comment

• da, provine din UK.
                          sigpic

Comment

• Multumesc pentru raspuns,am mai aflat ceva!

Comment

• motorizare 1.4mpi_gpl schimbat dacia oil si pus elf evolition sxr 5w-40.....schimburile le fac la 12000......diferente:elf este superior dacia motorul toarce mai frumos

Foloseste semnele de punctuatie, reusesti astfel a face textul mai lizibil.
                              Last edited by Cezar; 1 November 2009, 15:10.

Comment

• Bravo Matheo, ai facut o alegere buna, nu ca eu as fi facut la altfel (tot Elf Evolution SXR 5w40), dar Elf este un ulei recomandat de Renault iar specificatia 5w40 se preteaza cel mai bine climei de la noi. Incearca sa mergi si de acum incolo pe acelasi tip de ulei. Bafta!

Nu mai da quote la ultimul mesaj.
                                Last edited by Cezar; 1 November 2009, 15:11.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google