Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Red_Alin View Post
    E mai bun ca M15w30 Esp Tavi?
    Dupa ce-l bag in motor(M1 0W40) si fac vreo 10ooo km, atunci o sa-ti raspund la intrebare ))

Bogdan178: ce aditiv ai bagat in motor?

Comment

• Ce-ar fii mai bun:dacia oil cu aditiv super duralube sau un ulei sintetic gen aral sau mobil ?

Comment

• terminati`va ma cu aditivii dura lube , bagati ulei mai bun decat dacia oloi.
        nu aveti cazane din 94-96 sa va bateti joc de ele.

Comment

• @Cata ...e adevarat ce zici dar decat sa iti iei Mobil si Castrol de la noi care e facut in cine stie ce curte ...mai bine bagi Dacia Oil ca ala sigur e original ...
          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
          sigpic

Comment

• Inseamna ca si aditivii gen metabond sint apa de ploaie

Comment

• nu contest ca nu sunt bune.
              dar nu se merita bagati in masini relativ noi , chiar daca unele au km multi.

Comment

• CataFOF am mers si eu mult timp cu mobil super 3000 5W40 e slabut rau(parerea mea).Acum am in masina mobil1 esp formula 5w30 sa schimbat situatia motoru e mai silentios si merge mai rotund.

Comment

• Din gama Mobil Super numai 10w40 merita sa pui. Cu asta merge ok motorasul. Cu celelalte ori huruie ori tacane.

Comment

• Originally posted by gmv97 View Post
                    @Cata ...e adevarat ce zici dar decat sa iti iei Mobil si Castrol de la noi care e facut in cine stie ce curte ...mai bine bagi Dacia Oil ca ala sigur e original ...
                    Mare-i gradina Domnului... cum poti sa zici asemenea "tampenii"...cumva ai folosit Mobil sau Castrol de gatit cartofi prajiti sau altceva?
                    PS: Nu mai comenta daca nu te aflii in cunostiinta de cauza...

Comment

• Pai omul graieste vocea turmei, aia care zice ca masina nemteasca e masina... etc....

Comment

• mai bine ai lasa ironiile astea si ai da un sfat/parere despre un ulei sau etc.

Comment

• Originally posted by emanu900 View Post
                          Pai omul graieste vocea turmei,...
                          1. daca te refereai la mine sa stii...chiar ma aflu in cunostiinta de cauza...folosesc M1 NL 0w-40 si se simnte diferenta (acum sa nu te astepti ca e diferenta de la Logan la ...NASA), punct si atat.
                          2.daca te refereai la el "gmv97" sa stii ca nu prea am vazut turma de lupi...adica Mobil si Castrol contrafacut.

PS: No COMMENT......

Comment

• ce dane , nai vazut firme care se respecte contrafacute ? ma refer strict la ulei..

Comment

• Bataie bataie

Aratati-mi un caz real de ulei Castrol, Mobil, etc , contrafacut.
                              Povestile sunt multe (ca asa suntem noi romanii, suspecti la toate) dar un caz real este? Cu dovezi, nu cu vorbe (in ultimii 7-8 ani, nu din '90).

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                                ce dane , nai vazut firme care se respecte contrafacute ? ma refer strict la ulei..
                                Am auzit in ghilimele zis (ceea ce n-as crede)...vorba lui Tavi...romanii, n-am vazut, si sper sa nu nimeresc. Asta e.
                                Last edited by McDan; 18 November 2009, 13:33.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google