mcdan, ce e ala M1NL?
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by vitriol View PostAm inteles. Nu prea am urmarit thread-ul asta... a mai pus cineva pana acum 0w40?
Originally posted by mumus View Postcica e cu totu alta viata...Last edited by McDan; 22 November 2009, 23:10.
Comment
-
Azi am schimbat vechiul Mobil 1 ESP Formula 5w30 dupa aproape 18.000 km.
Mecanicul ( il stiu personal, deci nu bate campii) a zis ca mai mergea cel putin 10.000 km lejer. Avand in vedere ca in decursul acestor km as fi facut 2 schimburi, pot spune clar ca se merita ca economie acest ulei. Si ca protectie a motorului si ca durata de "viata" intre schimburi. Il recomand cu incredere pentru orice motorizare pe benzina Renault de pe Loganuri.
PS: Nu e nici o diferenta intre "vechiul" ulei si asta nou...la cum se comporta si aude motorul, ma refer.
LE: Cand a auzit cati km am parcurs cu uleiul asta a zis ca nu se mira...sunt singurul din service care baga asa ulei intr-un motor de Logan...next step e un BMW 320d 2007...adica sa bag exact acelasi tip de ulei.Last edited by darksid3; 25 November 2009, 17:54.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Asa, zile dl. Dark (era ''Geo'' mai tii minte), incet poate isi da lumea seama ca nu ridicam aiurea in slavi oloiu' pacii. Si defapt nu ridicam nimic in slavi, spunem doar comportamentul lui.
PS: cu 320d mai studiaza un pic problema (banuiesc ca stii ce a avut inainte).
Daca stiu eu bine, tot cu 5w30 merg si astea mai noi.
Comment
-
Originally posted by Octavian___31 View Post
PS: cu 320d mai studiaza un pic problema (banuiesc ca stii ce a avut inainte).
Daca stiu eu bine, tot cu 5w30 merg si astea mai noi.
Acum are Castrol Edge 5w40....ma gandesc sa bag Mobil 1 ESP pentru ca are norma BMW Longlife 4 si in plus, e si cu filtru de particule.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostAcum are Castrol Edge 5w40....ma gandesc sa bag Mobil 1 ESP pentru ca are norma BMW Longlife 4 si in plus, e si cu filtru de particule.
Ca n-are BMW LL nu-l face nici mai bun nici mai prost.
Parerea mea
Comment
Comment