Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mcdan, ce e ala M1NL?
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Mobil 1 New Life?
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
        Mobil 1 New Life?
        Originally posted by vitriol View Post
        mcdan, ce e ala M1NL?
        Mobil One New Life 0w-40
        Last edited by McDan; 22 November 2009, 22:13.

Comment

• Am inteles. Nu prea am urmarit thread-ul asta... a mai pus cineva pana acum 0w40?
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• cica e cu totu alta viata...
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
              Am inteles. Nu prea am urmarit thread-ul asta... a mai pus cineva pana acum 0w40?
              Eu am pus ...deja am 1000 km cu el. Nu o diferenta cum s-ar astepta "unii" (in sensul in care a fost dezbatut in acest thread)...nu una "astronomica", mai degraba peste...sa zic cu mult peste medie (in general vorbind, oricum peste ce am avut pana la primii 12 k cu DACIA oil)... dar se vede totusi o schimbare... in bine...desigur.

Originally posted by mumus View Post
              cica e cu totu alta viata...
              Raspunsul acesta sper sa-l obtin intr-un mod mai "profesionist" de la Tavi (sper)... cat si de la altii care...sunt cum mult peste experienta mea de... "amator"
              Last edited by McDan; 22 November 2009, 23:10.

Comment

• Ieri am pus Agip 5W-40. Deocamdată nu pot să spun nimic, schimbări radicale n-am simţit deloc.
                Aut Caesar aut nihil!

Comment

• Azi am schimbat vechiul Mobil 1 ESP Formula 5w30 dupa aproape 18.000 km.
                  Mecanicul ( il stiu personal, deci nu bate campii) a zis ca mai mergea cel putin 10.000 km lejer. Avand in vedere ca in decursul acestor km as fi facut 2 schimburi, pot spune clar ca se merita ca economie acest ulei. Si ca protectie a motorului si ca durata de "viata" intre schimburi. Il recomand cu incredere pentru orice motorizare pe benzina Renault de pe Loganuri.

PS: Nu e nici o diferenta intre "vechiul" ulei si asta nou...la cum se comporta si aude motorul, ma refer.

LE: Cand a auzit cati km am parcurs cu uleiul asta a zis ca nu se mira...sunt singurul din service care baga asa ulei intr-un motor de Logan...next step e un BMW 320d 2007...adica sa bag exact acelasi tip de ulei.
                  Last edited by darksid3; 25 November 2009, 17:54.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Asa, zile dl. Dark (era ''Geo'' mai tii minte), incet poate isi da lumea seama ca nu ridicam aiurea in slavi oloiu' pacii. Si defapt nu ridicam nimic in slavi, spunem doar comportamentul lui.

PS: cu 320d mai studiaza un pic problema (banuiesc ca stii ce a avut inainte).
                    Daca stiu eu bine, tot cu 5w30 merg si astea mai noi.

Comment

• Tavi...ai crede ca ESP-ul 5w-30 e "peste" NL 0w-40?

Comment

• Da' nici nu-mi fac probleme de care ar fi mai bun, chiar n-are rost sa-mi dau teme de casa.
                        Sunt ferm convins ca nici 0W40 nu ma va dezamagi.

Sincer, maine l-as pune, dar sa treaca sarbatorile ca e foamete mare )))

Comment

• Originally posted by Octavian___31 View Post

PS: cu 320d mai studiaza un pic problema (banuiesc ca stii ce a avut inainte).
                          Daca stiu eu bine, tot cu 5w30 merg si astea mai noi.

Acum are Castrol Edge 5w40....ma gandesc sa bag Mobil 1 ESP pentru ca are norma BMW Longlife 4 si in plus, e si cu filtru de particule.
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• ce parere aveti despre castrol edge sport 10w60?ma pregatesc de revizie, dupa sarbatori si sunt nehotarat,acum am elf evolution sxr 5w40 cu care am facut 6000km,iar motorul nu m este asa silentios ca la inceput desi are 13000km

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                              Acum are Castrol Edge 5w40....ma gandesc sa bag Mobil 1 ESP pentru ca are norma BMW Longlife 4 si in plus, e si cu filtru de particule.
                              Eu zic sa-l lasi pe EDGE (de asemenea un oloi f bun) , dai mere pe pere sau cum se zice. Si asta are sulfati d-aia putini, bun pt dizal cu filtru de particule (plus ca te-ai duce un pic mai jos cu vascozitatea).
                              Ca n-are BMW LL nu-l face nici mai bun nici mai prost.
                              Parerea mea

Comment

• am comandat metabond 5w40 si aditiv tot metabond, peste o saptamana o sa il schimb. exista vreun inconvenient? sper ca nu fac vreo prostie!!!

p.s. oricum combinatia e mai buna decat dacia oil cu care rulez acum!
                                fara

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google