Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu tin minte sa fi citit pe aici, dar la uleiurile Mobil1, cele care au eticheta cu made in EU(exemplu 0w40), unde mai exact sunt facute? avand in vedere ca cele din Turcia sunt un pic ocolite de anumite persoane mai reticiente.

Comment

• Posibil tot prin Turcia, asa ca persoanele reticente sa stea departe )))

Cu ce ma incalzeste ca scrie pe un castrol Made in EU (sau Germany) si el probabil (sau sigur) sa fie facut prin Indonezia (ca au si acolo fabrica).

Comment

• eu am o banuiala ca mai tot ce inseamna mobil1 pt europa e facut doar in turcia....
        apropo exista pe unele forumuri baieti care vand mobil1 0w40 facut pt america, adus de acolo. si nu doar mobil1 0w40 ci si alte uleiuri. au chiar si mobil1 esp formula 5w40, ulei care la noi nu se gaseste deloc, ci doar esp 5w30;
        Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Originally posted by florian View Post
          Nu tin minte sa fi citit pe aici, dar la uleiurile Mobil1, cele care au eticheta cu made in EU(exemplu 0w40), unde mai exact sunt facute? avand in vedere ca cele din Turcia sunt un pic ocolite de anumite persoane mai reticiente.
          Cand imi cautam ulei pt mine mai acum ceva o luna m-am uitat in carefour de mobil1 0w40 si scria ca e fabricat in Belgia. Am scris pe forum la vremea respesctiva.
          Ps bine ca am scapat de acesta problema pt cateva luni, dupa o sa inceapa iar nebunia.

Comment

• ne contrazicem degeaba. zice ca facut exxon belgia nu stiu cum pe eticheta aia romaneasca. dar pe spate scrie clar Made in Eu. si treaba asta e valabila la orice Mobil1 din comert de la noi.
            Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Originally posted by bossake View Post
              .....................................
              apropo exista pe unele forumuri baieti care vand mobil1 0w40 facut pt america, adus de acolo. si nu doar mobil1 0w40 ci si alte uleiuri. au chiar si mobil1 esp formula 5w40, ulei care la noi nu se gaseste deloc, ci doar esp 5w30;
              ...si e si mai ieftin.
              Personal nu prea imi convin normele la Mobil1 de USA.

Comment

• Am mai sapat un pic pe google si am inteles ca totusi ce este made in UE nu ar fi facut in turcia, pentru ca nu face parte din uniune, deci teoretic se exclude, asta in cazul in care nu minte producatorul.
                Acuma eu doar v-am intrebat de curiozitate, totusi tot ce este Mobil1 se presupune a fi varf de gama pe langa Mobil S, M...si care or mai fi, deci ar trebui sa stam impacati ca este conform normelor scrise pe ambalaj.
                In curand urmeaza sa merg al treilea an pe Mobil1 0w40, ulei pe care de multe ori il pun la munca grea, iar eu zic ca motorul se comporta bine.
                Last edited by florian; 17 April 2010, 00:57.

Comment

• castrol 5 w40 , folosesc de 3 ani.
                  sigpic #

Comment

• castrol domnule 5w 40 magnatec;)
                    http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• am trecut la prima dragoste de astazi folosesc dacia oil premium 5w30. de la 20000 km pana la aprox 40000 km am avut in motor mobil 1 5w30
                      sigpic

Comment

• Mobil sau Mobil 1 5W30 ? Daca era Mobi 1 5W30 (ESP Formula) ai facut un mega downgrade pe cinste . Daca tii 20 000 km Dacia Oil in motor e pachetul complet .
                        '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Mobil 1 5w30 ESP Formula, folosea colegul
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• exact. Mobil 1 esp formula 5w30 am avut pana acum cateva ore in motor. uleiul care-l am acum in motor a fost mocca. sunt constient de acest downgrade, dar facem din tantar armasar cand nu este cazul
                            sigpic

Comment

• Am primit si eu ulei Dacia Oil. Abia dupa vreo doua ore de la primirea pungii am avut curiozitatea sa ma uit inauntru (eu eram convins ca e Dacia Oil Plus, 10w40) si sa vad ca e Dacia Oil Premium 5w30 + un filtru de ulei. Deci ce sa mai, un schimb de ulei complet.
                              Atata vreme cat a fost cadou, e un ulei extraordinar de bun pe care am de gand sa-l tin in motor 7000 km.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by georgian View Post
                                Am un Diesel dci 2007, 49 000km, m-am gandit ce m-am gandit si am ajuns la concluzia ca vreau un 5w50 syntetic 100%, vara pe soselele noastre la inaltimea de 50cm avem temperaturi uimitor de ridicate, de-asta vreau w50 si tocmai am vorbit cu un agent de vanzari in domeniul uleiuri de motor si imi spunea ca w50 este pentru motoare ce lucreaza la turatii si temperaturi mari; motorul meu facut la "Tractoare Brasov" (sunetul de functionare aduce a cel de tractor, aro, etc.), atinge extrem de rar 3500 rpm .... mi-a cam dat teoriile peste cap si ma pune sa iau 5w40 ... acu sunt praf, mai am 1000 km si nush ce ulei sa pun, Dacia Oil nu mai pun.

Dar si ce marca? (pretul nu conteaza)

Castrol 5w50 sau 5w40 ?
                                Elf 5w50 sau 5w40 ?
                                Mobil1 5w50 sau 5w40 ?

Din astea 3 uleiuri, voi pe care ati pune in masina voastra? ... tot am ce am cu 5w50

Multumesc!
                                alege cu incredere mobil 1 5w-50.se mai numeste si peak life.

Originally posted by bossake View Post
                                eu am o banuiala ca mai tot ce inseamna mobil1 pt europa e facut doar in turcia....
                                si eu am fost tentat sa cumpar mobil 1 O w 40 pt. state.dar difera specificatiile tehnice,adica mi s-a parut mai ok acesta pt.europa.luati cu incredere de la gero trade pitesti,tot uleiul il aduc din germania,facut pt.germania,bidonul nu are 2 etichete,pe eticheta scrie numai in germana.ce vedeti voi cu 2 etichete sunt uleiuri importate in romania de cele 4 firme autorizate de exxon:lubexpert,novachrom,star lubricants,gruppo-damidio.in final ,eu daca nu gaseam acest ulei,O w 40, fabricat pt.piata germana,nu cumparam produsul fabricat pt.romania,cu 2 etichete etc,etc,
                                Last edited by boris boris; 19 April 2010, 22:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google