Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ei pe naiba nu se mai fabrica...n-au avut ei si au incercat sa-ti dea ce au in magazin (nu-i frumos, dar asa mai fac si eu cand n-am materialul care mi-l cere clientu).
    Dar e bun si asta sxr 5W30 (este si 5W40???).
    Mai cauta in alte maganine (gen selgros, praktiker...) ca ai sa gasesti sigur.

Ca si proprietati Excellium ldx 5W40 e ceva mai superior si are mai multe agrementari decat sxr 5W30.

Comment

• Se fabrica Elf Excellium, diferenta majora intre ele e ca SXR e 5W30 si LDX e 5W40.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Am gasit in Metro dar nu mai aveau decit 4 L si la dci intra mai mult.

Comment

• Diferenta este foarte mica intre ele;desi se pare ca Evolution e recomandat m mult la diesel
          Attached Files

Comment

• Deci este si Elf SXR 5W40... pai unu din astea doua care vrei tu.

Comment

• Originally posted by Vicol Gabriel View Post
              Am fost astazi la magazin,si am cerut elf excellium ldx 5w-40.Mi-au raspuns ca nu se mai fabrica,si acum au elf evolution sxr 5w-40 care il inlocuieste.Oare sa aiba aceleasi proprietati ? Distribuitorul asa zicea.
              gasesti Elf Excelium 5W-40 in magazinele real sau Carrefour dar si in Metro

Comment

• Sau Selgros si Praktiker.

Comment

• Baieti , M-am plictisit de comentariide genul: ala' ii mai bun ca ala'! Va spun eu ca orice tip de ulei este foarte bun atita timp cit este la nivel, (adica ai ulei in motor!) sau isi face serviciul . Am facut fel de fel de reparatii(motoare) si am ajuns la concluzia ca un motor trebuie intretinut conform solicitarilor.Ex: conduci mai "agresiv", fortezi, -obosesti mai mult motorul, ca atare schimba uleiul mai des! daca conduci asa, numai sa te aflii in treaba, schimbi uleiul la intervalele stabilite.Cunosc cazuri in care acelasi tip ,indice motor merge pe 200000 km (si regim taxi!) si altul nici nu avea 22000 a fost inlocuit! e vorba de 1.5 dci/65cp., Amindoua au folosit acelasi tip de ulei,si acelasi interval -diferenta a fost modul in care au fost expolatate! Sincer am benzinar, am schimbat uleiul la 7500 ,km, ii dau in gura cit tine,dar pot spune ca nu am nici o problema,sau nici o emotie in ceea ce priveste starea motorului. Nu fac reclama, dar eu folosesc ELF! si la cite cunosc, recomand sa cumparati uleiurile de la furnizori cunoscuti, (nu de la aprozare!) cititi si cintariti etichetele cu multa atentie, sa nu confundati "marfa cu ambalajul" Sa nu uitati ca " Nu intodeauna este importanta marca uleiului, este mult mai importanta prezenta sau cantitatea lui" Citat a' la MESERIASU'
                  Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

• Meseriasu':ai mare dreptate,mai ales ca nu voi tine uleiul asta la nesfirsit(maxim 10 000km).

Comment

• ce parere aveti de acest ulei Castrol EDGE TURBO DIESEL 5W-40 e fff bun zice lumea

Comment

• EDGE e foarte bun pentru motor si il protejeaza mai multe decat alte uleiuri.

Comment

• Bre Meseriasu...cati km ai cu masina? Mi-a placut treaba ''ii dau gura cat merge'' ...parca mai stiu pe cineva.
                          Toate uleiurile sintetice sunt bune, dar sa fie de ceva marca (Elf, Castrol, Mobil, Aral... si mai sunt...)

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                            EDGE e foarte bun pentru motor si il protejeaza mai multe decat alte uleiuri.
                            este mai bun ca mobil 1 ?
                            Attached Files

Comment

• Si cat e litrul din acest ulei? Eu desi mai am cativa km buni pana la prima revizie, ma gandesc daca atunci cand o sa fac schimbul sa-i pun sau nu Metabond. Initial ma gandisem la combinatia Castrol Magnatec + Metabond...dar daca EDGE-ul asta e mai superior...
                              I don't drive fast...I fly low !!!

Comment

• Imi cer scuze ca m-am grabit sa intreb fara sa verific...acum m-am uitat si am vazut ca 4 L din uleiul asta sunt 157,23RON. Destul de acceptabil zic eu
                                I don't drive fast...I fly low !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google