Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Identic cu Tranself NFJ 75W-80 1L, cum era inainte cu Dacia Extragear 75W80. Nu are rost sa schimbi echipa castigatoare, parerea mea, eu am pus Elf din motive subiective.

Comment

• Schimbat azi ulei motor, am pus Castrol Magnatec 5w40. Imi place cum toarce motorasul, e o idee mai silentios ca inainte. Am schimbat si la cutie, am pus un Valvoline DuraBlend 75w90 sintetic, intra mai bine in viteze, e mai placuta masina la condus acum.

Comment

• Dupa cum am spus, cutia JH3 de pe SN a functionat perfect multe zeci de mii de km cu MobilLube SHC 75W-90. Diferente mari au fost la consumul de autostrada, probat pe multe mii de kilometri.
        In varianta 75W-80 nu cred ca se gaseste vre-un ulei sintetic. Cel putin eu n-am dibuit nici unul.
        sigpic

Comment

• Castrol Magnatec 5w40 am si eu de 7000 de km si e ok. Stai sa apara acusi carcotasii cum ca nu e fullysynth.

Comment

• Pe bidon scria Full Synth, si am vazut bidoane de Castrol pe care nu era inscriptia asta. Oricum 100% sintetic nu e, dar totusi ce motor avem? e un Logan nu Bugatti Veyron.

Comment

• Abia astept sa bag Motul-ul in motor, sa vad ce minune este.
              Daca se comporta macar o idee mai bine decat Mobil 5W40, merita (raportat la cost mai ales).

PS: dar mai tre' sa am rabdare vreo 1-2 saptamani, iar am ''rezolvat-o'' (spoiler, cap longeron, capota, aripa..).

Comment

• Mai meri pe la Biserica
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Mda...dupa ce pun Motul. ))

PS: am ajuns la concluzia ca e pe baza de stres (mintea e la alte treburi decat la condus).

Comment

• Vezi cu E-cess-ul ala cum e...si eu vreau sa-l testez la urmatorul schimb.

Comment

• Pai da...cred ca e a doua oara cand ma bag inaintea ta.
                      Pana acum (desi nu mi-e simpatic )) ) merg pe mana lui Dr_Mke, am studiat un pic si se pare ca face parte numai din grupa III de uleiuri sintetice (din cinci parca posibile).
                      Adica e sintetic si nu prea.
                      Vedem cum se comporta.

Comment

• Daca tine lejer 15.000 de km e ok

Comment

• Nu e vorba cat tine, ci cum se comporta in forje. Degeaba e nou daca dupa cateva forje urla motoru ca naiba.
                          Si DaciaOil ''tine'' 20000 km daca mergi ca omu'

Comment

• E atunci vezi daca tine la forje...daca nu, raman pe M1 si gata )))

Comment

• La mine si acum M1 0W40 ramane cel mai bun.
                              La Motul la cata valva s-a facut, ar trebui sa faca ravagi.
                              Vedem...

Comment

• Nu inteleg de ce ti-s antipatic Octaviane, de cele mai multe ori am avut dreptate, precum avusei de 8100 Xcess. Degeaba am zis eu de 8100 Ester E-Tech 0W-40, nimeni n-o plecat urechea.
                                Imi cam fac temele cand spun ceva, ori din documentatia tehnica, ori din ce ma sfatuie si pe mine altii mai destepti, sau din propria experienta.
                                Eu nu iau drept afront personal cand cineva nu este de acord cu parerile mele.

Tot ti-am propus un citric la Arad, da' n-ai dat nici un raspuns.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google