Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E un ulei care merge chiar si in conditii dificile 10 000 km.Eu as incerca un ulei 5W 40 de la Valvoline gama Durablend, este in jur de 30 de lei si la cit mergi cu el e bine si ieftin.
    Bataia aia trebuie vazut la un service de unde e? consumul nu sa modificat de cind a aparut?

Comment

• Nu, nu s-a modificat absolut nimic, merge ok. Bataia e perceptibila numai la ralanti fara alt zgomot in preajma. Daca putin o turezi (sa fie 1000-1200 rot/min) nu se mai aude.

O sa le spun eventual la Gica-Stie-Tot sa bage urechea cea fina sa asculte... cand ma duc la revizie.

Comment

• Uleiul recomandat de castrol pt logan 1.5 dci :

Comment

• Da...si dupa rezultat iti da CASTROL EDGE TURBO DIESEL 5W40
          Un ulei foarte bun.

Ai vazut ce scrie jos mai mic?? ''We recommend this, becouse Castrol Magnatec may not be suitable for your selected vehicle''

Deci asta s-ar preta cel mai bine la 1.5 dci...dupa ce spun ei.

Comment

• Marca face bani?

Da e un ulei foarte bun, dar ai garantie ca e original si nu ambalat in Rusia? Foarte multi importatori aduc varsat ulei apoi il ambaleaza la recipienti mici.Pina aici totul ok, dar daca caracterul balcanic isi pune amprenta ce mai ai colo.
            chiar aseara vorbeam cu un tip care e mecanic la porche romania si imi comunica ca nu mai poate sa scoata piese de acolo pentru a-mi face revizia periodica la masina.

Comment

• Pai n-ai garantia asta...Si daca e ambalat in Rusia ce are?
              Si pe Mobilu' meu (S 5W40) scrie made in Turkey, pe eticheta scrie in RO/Moldova, Rusia, Turca, Polonia parca si GB.

Pe asta care vreau sa-l pun acum (Mobil1 Esp formula) scrie numai in GB/D, It...si parca in greaca...nimic de Rusia, Moldova sau RO...dar asta nu m-ar deranja, nu cred ca se mai pot face manarii la uleiuri sintetice. Mai ales la marii importatori (eticheta lipita).

Comment

• Nu conteaza unde e ambalat, conteaza unde e facut si mai ales ce proprietati are, ca poate ala facut in Turcia sa fie full-sintetic si ala facut in Franta sa fie semi-sintetic, deci nu conteaza tara de provenienta atata timp cat uleiul e bun.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Da...dar la noi (fac pariu) persista frica asta, daca scrie Made in Germany, at sigur e bun...

Eu pe unde am fost pe dincolo (Ungaria, Austria, Slovenia, Olanda) si am avut ocazia sa ma uit pe bidoane de ulei in benzinarii, la toate era trecut Made in UE (imi aduc aminte bine la Castrol si Elf - in Slovenia).

Comment

• Originally posted by CRISX View Post
                    Uleiul recomandat de castrol pt logan 1.5 dci :
                    http://www.castrol.com/castrol/exten...tentId=7030435
                    recomandat de castrol pentru modelele nostre chiar nu vad care e diferenta dintre asta si Magnatec Diesel 5W-40

Comment

• a pus cineva pana acum aditiv ? eventual dura lube cu sr3
                      :popa:

Comment

• Mai da vreo 2-3 pagini in spate si lectureaza. NU baga aditivi, mai ales Duralube!
                        Ulei bun si atat.

Comment

• Am fost sa schimb uleiul la 5000 km, la Dacoservul din Preciziei, si surprinzator ,aveau nu numai Dacia Oil pt. Loganurile in garantie, ci si Castrol ! La 5W40 aveau varianta SLX Professional, la 43 RON/litru, pe care l-am si ales.

Comment

• Castrol magnatec ( nu diesel) 5w40 sau 10w40 e bun ?? ca am vazut la vreo 150 ron 4 litri
                            sigpic

Comment

• la vw am folosit castrol, la opel castrol, cu siguranta tot castrol voi folosi si la logan

Comment

• @CRISX: Dacoserv e unul din cele mai bun service-uri din Bucuresti si ai de unde alege piese si ulei, antigel, lichid de frana etc.
                                Dar pacat de vanzatoarea aia de la magazin, strica tot show-room-ul, la cata scarba are in ea cand vinde ceva...

@dorutz: Castrol Magnatec 5w40 e bun, ca e full-sintetic sigur.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google