Originally posted by Vod00
View Post
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
(inainte de bagarea sub plapuma): ati vazut testu asta?
PS: Motul 10W40 a iesit dezastruos, nici X-Cess 0W40 nu prea stralucit...Last edited by Octavian; 7 October 2010, 22:35.
Comment
-
Si Mobil 0W-40 a iesit prost in timp ce un Valvoline low cost a fost mult mai bun. Cred ca e doar marketing ieftin si prost pentru Royal Purple care de alftel sunt uleiuri bune.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
achizitionat azi 4l castrol 5w40 turbodiesel la 139 ron.sper sa si faca treaba bine;)
castrol edge
Comment
-
cineva, cel mai probabil darkside vorbea acum ceva pagini de un compresor de scos uleiul din motor pe la joja.
mai repeta stimabile parte intunecata unde ce si cum, am dat 10 pagini rewind, stiu ca era la inceputu paginii da nu mai e...rabdare nu mai am sa fac asta inca odata
Intrebare pentru cei care si-au schimbat singuri filtrul: merge sa-l desfac la mana sau am nevoie de cheie neaparat? Nu mai imi amintesc daca anu trecut mecanicu a folosit cheie, eu parca nu am fazut dar...
Comment
-
Da coane. Gasesti aspirator pentru scos ulei, la Norauto. Em am gasit la 40 de Ron dar sunt si unele ceva mai mari la 80 Ron. Sincer nu ai nevoie de mai mare, ala la 40 e suficient. Pentru scos filtrul, daca ai versiune cu AC, o sa ai nevoie de o cheie tip "gheara". Eu am exact ca cea din imagine si e luata tot de la Norauto, la 40 de lei.Attached FilesIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
la cum a fost vremea, nu am apucat sa schimb ulei. care dintre cele 4 chei de care am auzit vorbind pana acu e mai buna? cea cu banda, cea cu lant, cea tip capac sau tip gheara? eventual poate atasati si niste preturi.Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
Comment